Autor Zpráva
Fazol
Profil *
Zdar. chci se zeptat jak mam udelat pristup na nejakou stranku pod heslem!cetl jsem tady jak to udelat pomoci to java scriptu ale nejak sem to nepobral! prosim o vysvětlení! diky moc!
Casero
Profil
Fazol
Pomocí JS (Javaskript) to není zrovna ideální, jelikož se to odehrává až na straně uživatele, nejvhodnější je použít heslování na straně servru(php)...zaheslování je na delší povídání...ale tady je třeba heslování pomocí hlavičky

if (!IsSet($_SERVER["PHP_AUTH_USER"]))
{
Header("WWW-Authenticate: Basic realm=\"Hesla\"");
Header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");
echo "Přístup pouze pro administratora stranek.";
exit;
}
else
{
if ($_SERVER["PHP_AUTH_USER"]!="Jmeno") { echo "Neplatné přihlašovací jméno!"; exit;}
if ($_SERVER["PHP_AUTH_PW"]!="heslo") { echo "Neplatné heslo!"; exit;}
}
tiso
Profil
Fazol
Len detail: otázka má končiť otáznikom a oznamovacie vety sa končia bodkou, nie výkričníkom. Potom to vyzerá že tu rozkazuješ...
filip186
Profil
Něco je i napsáno na: http://www.jakpsatweb.cz/heslo.html
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.