Autor Zpráva
manyk
Profil
Mám flashové stránky (MX2004) a když to publikuju do HTML, tak nejsem schopen docílit toho, aby stránka byla uprostřed. Vždycky je to uplně vlevo nebo v pravo. V HTML nastavení (alignment) jsem zkoušel snad všechno. Díky...
Gappa
Profil
<center>....</center>
<div align="center">...</div>

výše uvedené jsou berličky, na tohle slouží CSS

div#flash {
width: ...
height: ...
margin: 0 auto;
}

<div id="flash">...tvůj flash...</div>
Railbot
Profil
div#flash {
width: ...
height: ...
margin: 0 auto;
}


Aby centrování fungovalo i v IE tak je potřeba prvku body dát {text-align: center}
Timy
Profil
...anebo mít IE ve standardu
manyk
Profil
A nedá se to nastavit přímo ve flashy? HTML vůbec neumím, tudiž těm nejspší funkčním odpovědím vůbec nerozumím :(
Gappa
Profil
Ve flashi asi těžko, leda, že by si mu nějak nastavil, aby se roztahoval na 100% dostupné šířky a pak ten obsah v něm cetroval, ale to neni zrovna šťastné řešení.

Pokud výše uvedeným příkladům nerozumíš, tak šup se učit html, je to tak den učení :)
manyk
Profil
Asi to opravdu jinak nejde, takže přes poznámkový blok jsem to tam dostal a mám to hezky uprostřed.
Dal jsem tam jen tohle :
<div align="center">
....
</div>
Díky za příspěvky..
Bubák
Profil
<div align="center">
....
</div>


To asi máš vycentrované jenom v IE, viděl jsi to v Opeře a ve Firefovu?
Chamurappi
Profil
Reaguji na Bubáka:
Podle konsorcia by <div align="center"> měl fungovat stejně jako <center> (který se odjakživa užíval na centrování celých bloků) a zároveň jako CSS vlastnost text-align: center.
Bubák
Profil
Chamurappi
To je přihrávka, abych odkázal na Tvůj člábek "Božská sabotáž"?
http://webylon.info/K.35
Bubák
Profil
Chamurappi
Dělám zmatky, spletl jsem si HTML atribut align s CSS vlastností text-align :o)
venca163
Profil
spletl jsem si HTML atribut text-align
není to pouze "align" nebo jsem už unavený?
Bubák
Profil
venca163
Je to pouze "align", já HTML atribut na zarovnání 100 let (nebrat doslova) nepoužívám, a když myslím na zarovnání, automaticky píšu text-align. Ve svém předešlém příspěvku jsem to opravil.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.