Autor Zpráva
TomAsQo
Profil
prosim vas, robim stranku otcovi, navrh je na http://tomasko.wz.cz/nobetol.php aa chcel bz som sa spytat, ze preco mi to menu (hlavna stranka, o nas, kontakt) sa nezobrazuje uplne odlava a na cely riadok?prosim pomozte. dik
TomAsQo
Profil
este bz som chcel podotknut, ze v IEcku to ide, len vo FF nie :(
TolSinion
Profil *
Zcela zřejmě máš nastavený aby to bylo veprostřed , jak a proč to ti nepovim.

a malá rada : podle tý první věty "Lorem ipsum doloret sit amet" nebo jak to je soudim že je to html šablona. Většinou tvůrci žádají aspoň jeden odkaz na jejich stránky ...
TomAsQo
Profil
mnoo, too lorem ipsum je pouzite z lipsum.com, ale stranka, ktora je, je cela zatial moja, bez akohokolvek kopirovania(preto je aj taka skareda zatial ;]). mnoo idem hladat tu chybu :)
Railbot
Profil
TolSinion
Prosím tě. Lorem ipsum generátor je dnes zabudovaný ve všem možném, podle toho se šablony opravdu už poznat nedají ;)
TomAsQo
Profil
mnoo chyba najdena :) ja so ale lama, ze som toto prehliadol :) uz to ide ;)
jaho
Profil
Já bejt tebou tak to vycentruju a změnim barvy! je to moc divoký
TomasQo
Profil *
jaho ehm, to cele tomasko.wz.cz je stare asi pol roka, cize bey aktualiyacie, ak nepocitam ten blog... aa co sa toho /nobetol.php tyka, to som neaktualizoval asi dva dni a us asi nebudem, ale neboj tie predosle divoke farby boli len preto, aby som videl, ze co patri do ktoreho div-u, us to je davno prerobene. :)
t2001
Profil
když potřebuješ vědět co všechno patří do ktereho DIVu, taks to jiste nekopíroval :-D
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.