21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Šaman
Profil *
Zdravím nevíte někdo jak by šlo zakázat tan celej horní panel a status, ale potřeboval bych ho zakázat v tomhle kódu

<body style="overflow: hidden">


díky
Plaváček
Profil
Šaman

Nechápu.
Šaman
Profil *
no mám index, kterýmu jsem teďkon tím kódem jak jsem psal zakázal scrollbar a teď do toho potřebuju dopsat abych zakázal menubar (jak je tam Soubor, úpravy,... a Zpět, Aktualizovat... a Adresa tu celou lištu nahoře) už je to ok??
Mistr
Profil
Šaman
Leda si vytvořit nové okno s patřičnými parametry (pomocí JavaScriptu).
Bubák
Profil
Jde to zakázat novému oknu, jiná cesta není:
www.jakpsatweb.cz/javascript/window.open.html
Spousta prohlíčečů si stavový řádek (status) zakázat, třebas takový IE ve win XP SP2. Obecně jde říct, že se nemůžeš 100% spolehnout, že něco-bar nebude zobrazený.
Plaváček
Profil
Šaman

A osobně si můžeš být jistý, že když mi něco takového zakážeš, prokleju tě do sedmého kolene a nikdy, už nikdy se na tvůj web nevrátím. Protože prohlížeč je můj a já ho chci mít pod kontrolou.

Příště, až položíš dotaz, buď konkrétní a vysvětli, k čemu takové zvěrstvo potřebuješ. Určitě se najde někdo, kdo ti to rozmluví.
Joker
Profil
Zdravím nevíte někdo jak by šlo zakázat tan celej horní panel a status, ale potřeboval bych ho zakázat v tomhle kódu
Spolehlivě nelze.
Joker
Profil
Mistr
Leda si vytvořit nové okno s patřičnými parametry (pomocí JavaScriptu).
Tahle metoda je spolehlivá z těch rozšířenějších prohlížečů jenom v IE6
Šaman
Profil *
Jn já vím že to jde pomocí window.open ale já to potřeboval nějak narvat do body protože je v tom vložený objek s udanými rozměry a já chtěl aby to bylo těsný tomu objektu a do body to potřebuju dát protože je to index a to tam dát window.open nemůžu :/
Miloš
Profil
Plaváček
Řekl bych, že třeba v případě obrázků, otevíraných v popup oknech, to zvěrstvo není.
Mistr
Profil
Joker
Budiž, díky za informaci.
habendorf
Profil
Leda si vytvořit nové okno s patřičnými parametry (pomocí JavaScriptu).
Tahle metoda je spolehlivá z těch rozšířenějších prohlížečů jenom v IE6


Tahle metoda je spolehlivá prakticky všude.
Joker
Profil
habendorf
Tahle metoda je spolehlivá prakticky všude.
Opravdu? Z rozšířenějších prohlížečů (IE6, Firefox, IE7, Opera) mají všechny kromě IE6 záložky a možnost si vynutit otevření nové stránky v záložce místo nového okna, což tuhle metodu učiní nepoužitelnou.
habendorf
Profil
Joker: Nevím o čem mluvíš ty, já jen říkám, že window.open funguje všude.
Šaman
Profil *
A lidi jak by se to teda dělalo přes ten JS...
Šaman
Profil *
P.S. vím že jsem ve špatné sekci ale jenom jestli to tady někdo nevíte
Joker
Profil
habendorf
Nevím o čem mluvíš ty, já jen říkám, že window.open funguje všude.
Nojo, jenže tady jde o skrytí horní lišty, to window.open mělo být jen pomůcka k tomu; takže v tomhle ohledu to nefunguje.

Šaman
A lidi jak by se to teda dělalo přes ten JS...
Příklad okna, které se pokusí co nejvíc prudit uživatele:
window.open("neco.html", "nazevokna", "width=800,height=600,left=0,top=0,menubar=no,resizable=no,status=no")
- pevná šířka a výška, schová horní lištu a spodní proužek, umístí se na pevnou pozici (ještě že neexistuje parametr na zakázání přesunu okna po obrazovce :) ) a nelze změnit jeho velikost.
V různých prohlížečích se aplikuje různý podíl z těch nastavení; například v Opeře jde úplně všechno zase změnit zpátky.

Více informací: http://www.jakpsatweb.cz/javascript/window.open.html
Šaman
Profil *
Ja když tam napíšu tohle tak to nefaká nevíte někdo co s tím je??

<script language="JavaScript" type="text/javascript">

window.open("./skolaa.swf", "_top", "width=800,height=600,location=no,toolbar=no,menubar=no,scrollbars=no,resizable=no");
</script>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0