Autor Zpráva
Rob Roy
Profil *
Zdravim,

nestalo se uz nekomu z vas to, ze do 3. sloupcovem layoutu dal obycejnou tabulku a layout se pak zdeformoval?

Chtel jsem vytahnout data z dtb do tabulky (aby to vypadalo prehledne). Da se to udelat i bez tabulky?

Predem dekuji za pomoc...(ted nevim, jestli jsem nemel jit radeji mezi zacatecniky :( )
Joker
Profil
Rob Roy
Tabulku bych dělal tabulkou. To rozložení je tabulkou nebo CSS? Co přesně znamená, že se zdeformovalo?
Rob Roy
Profil *
Joker
layout jsem delal pomoci divu + css

tim zdeformovanim jsem myslel to, ze tabulka, ktera mela byt ve strednim sloupci se hodila pod paticku, je sirsi nez byl stredni sloupec a tim padem se zvetsil i pravy soupec.

tabulka vypada takhle:

<table width="456" border="0">

<tr>
<th scope="col">Název dokumentu:</th>
<th scope="col">Datum vyvěšení:</th>
<th scope="col">Datum sejmutí:</th>
<th scope="col">Stáhnout:</th>
</tr>
</table>


- pismo je v ni velke a tabulka sama o sobe nereaguje na zmenseni sirky...
Rob Roy
Profil *
napada me, ze problem by mohl byt tady:
#middle {
margin:0 150px;
background:white;
font-size:80%;
text-align: left;
}
Joker
Profil
Aha. Takže se tři plovoucí sloupce (resp. jeden normální plus dva plovoucí) nevejdou vedle sebe a zařadí se pod sebe...
Řešením by bylo nastavit dostatečnou minimální šířku stránky.
Rob Roy
Profil *
Joker: me by docela zajimalo co zarizuje, ze ta tabulka je tak obrovska...
Rob Roy
Profil *
Kdyz se podivate na stranku tak zjistite, ze jsem tu tabulku nejak napasiroval, ale zajimalo by me, proc ta tabulka je takhle dole a jak se to da zmenit???

nenajde se nekdo, kdo by mi pokus poradit???
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.