Autor Zpráva
Laupe
Profil
Ahoj, řeším takový problém. mám přehrávač na webu tento kód:

<OBJECT id=MediaPlayer height=80 width=400 classid=CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6>
<PARAM NAME="URL" VALUE="http://www.bestradio.cz/player/radio_web.asx">
<PARAM NAME="Autostart" VALUE="True">
<PARAM NAME="UiMode" VALUE="Mini">
<param name="Volume" value="-600">
<EMBED TYPE="application/x-mplayer2" SRC="http://www.bestradio.cz/player/radio_web.asx" NAME="MediaPlayer" WIDTH="400" HEIGHT="80"></EMBED>
</OBJECT>


a potřebuji, aby se prehravac spustil, alenehral tzn. hlasitost 0% a nebo mutnute.
Tanto kod, co je nehore me jde OK, ale poize v IE, opera a Mozila s tim ma potize, prosim o pomoc jak to vyresit io v techto prohlizecich. Dekuji moc za pomoc
jaryn
Profil *
máš tam <param name="Volume" value="-600"> tak tam skus oddělat to mínus a mělo by to fungovat
Laupe
Profil
i kdyz dam <param name="Volume" value="600"> a nebo <param name="Volume" value="0"> v Opere a Mozile to porad hraje :( nevite nekdo jiny zpusob? napriklad flash player nekde stahnout? diky za help
DJ Miky
Profil
Tuším, že by tam mohlo být -1000 nebo -10000.
Laupe
Profil
Bohuzel, ted jsem to zkousel z -1000 a -10000 a nejde ani to Opera a FF a Mozila to ignotuji:(
e-mail
Profil *
<param name="Volume" value="-600"> máš tam toto tak dej místo -600; -10 a nebude to hrát
e-mail
Profil *
do****** tak sorry ono to taky nejde
www.lubosoa.blogspot .com
Profil *
zdravim vas, ja som v tomto uplny amater, mam web, ale fakt netusim ako si tam dat ten player, nejaky dobry clovek by si nasiel cas? dakujem.
anonym
Profil *
Autostart dej FALSE
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0