21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
« 1 2 3 4
Autor Zpráva
habendorf
Profil
hey tak jak ?

Na koho tady pokřikuješ?
Fred
Profil
Řekl bych, že z tohohle threadu jsou 3 stránky ze 4 o ničem, nějak se to tu vymklo adminovi z rukou?
habendorf
Profil
Asi tak...
Admin nemůže být pořád všude, tak jsem se je aspoň pokoušel vyhnat na ICQ.
Anonymní
Profil *
3 stránky o ničem ? Když jsem sem napsal 1. příspěvek, tak sem tomu ještě moc nerozuměl, ale díky lidem, kteří mi pomoholi nebo se mi aspoň snažili pomoct, mam stránky a snad se zas toho tolik nestalo ne ? Chtěl bych poděkovat adminovi za tyhle úžasný stránky a hlavně Kolouchovi, který mi toho hodně poradil po ICQ. A habendorfe místo abys mi helpnul tak tady píšeš nesmyslný příspěvky.
LukasMage
Anonymní
Profil *
Jestli se ještě mohu na něco zeptat ( doufam, že tu neotravuju (stačí říct) ), tak bych potřeboval poradit, jak dát na stránku video, které se spustí, když stránku navštívíte (něco jako intro nebo tak )

2)Mám nastavenej obrázek jako pozadí, ale strašně dlouho se to načítá, nevíte co s tím ?

3)Jak vytvořit zmenšený obrázek, na který když kliknu, tak se otevře v novém okně a v normální velikosti ? Chtěl bych udělat fotogalerii. Na serveru je psaný

<script>
function noveOkno(soubor)
{window.open(soubor, "novyRam","width=500,height=400")}
</script>

a volání funkce navážu na událost kliknutí (onclick) třeba na obrázku (img):

<img value="Klikni" src="zmensenina1.jpg" onclick="noveOkno('obrazek1.jpg')">


-Nechapu :)

4)Jak nastavit písmo, aby fungovalo nebo bylo všude stejně vidět (myslím to tak, aby se nestalo, že si někdo zobrazí mojí stránku a bude tam mít hieroglify, nebo tam bude mít místo háčků čtverečky, však víte co myslim )

Děkuji a doufám, že mi poradíte :)) LukasMage
Marty
Profil
1)doporučoval bych pro tento problém použít Flash, příjde mi nejvhodnější
2)jak velký je ten obrázek (velikost v kb)?
3)fugovat to bude, funkce window.open otevře nové okno (náhled) ve kterém se zobrazí obrázek, který je předán v parametru
4)vložit kódování, třeba: <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
Anonymní
Profil *
2)Ahoj, obrázek je velký 3542 bajtů, ale nejsem doma, takže to nevim stoprocentně, píše mi to prohlížeč.

1)Flash jsem myslim stahoval, ale vůbec jsem se v něm nevyznal, tak jestli to nejde udělat v notepadu.

3)(někde jsem tu čet, že to mohu udělat v prohlížeči obrázků a pak to vložit jako soubor nebo co), ale až budu doma tak to zkusím tou funkcí.

4)když tento tag vložim tak nebudou problémy s textem ? Nebo tam musim vložit více takových tagů na každej druh písma ?

5)ještě sem se chtěl zeptat, na zmenšení okrajů, tu bylo psaný :

body {
text-align: center;
}
#main {
width: 750px;
margin: 0 auto;
text-align: left;
}

tak sem se chtěl zeptat kam (asi do body ) to mam zkopírovat a jestli to mam ňák označit <> a jestli tam mam kopírovat i to body nebo prostě mi to nejde, když to jenom překopíruju tak to nefunguje.

Dík tohle je asi všechno co zatim potřebuju vědět.
LukasMage
krteczek
Profil
no on chtěl říct že by to mělo být ve flashi to video, aby zabíralo co nejmín místa na to ti přehrávač flashe nepomůže
krteczek
Lukasmage
Profil *
asi nechapu co tim myslis :))
Yuhů
Profil
Zásah moderátora:

Lukasi Mage, pokud potřebuješ položit více otázek, tak založ víc témat. Tohle je děsnej zmatek. Pokud opravdu trváš na zodpovězení svých dotazů, rádi ti pomůžeme, ale po jednom. Cílem je, aby to bylo užitečné i pro jiné.
« 1 2 3 4
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0