Autor Zpráva
Loric
Profil *
co mám vložit do onsubmit ve folmuláři aby měto třeba po 5 sekundách přesměrovalo na danou stránku... dík
Albert Einstein
Profil
Do hlavičky dej toto:
<meta http-equiv="refresh" content="6;URL=http://www.nekam.cz/cokoliv">

content - počet sekund
URL - stránka na kterou se to přesměruje
Gappa
Profil
Do hlavičky dej toto:
<meta http-equiv="refresh" content="6;URL=http://www.nekam.cz/cokoliv">


Tož mám takový pocit, že tohle tě přesměruje, aniž by proběhla událost onsubmit :)

Nestačí požadovanou url zadat do action? případně po zpracování formuláře pomocí php/js opět přesměrovat někam jinam, bude-li to nutné?
DJ Miky
Profil
onsubmit="window.setTimeout('document.location.href=\'stranka.php\'', 5000)"

Nejsem si jistý s tím escapováním, je nutné to zkusit.
kail
Profil *
co tohle pane
http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=325
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.