Autor Zpráva
noway
Profil
Zdravím,
mám problém,který se tady asi již vysktl!Mám tabulku které můži přiřadit určitou šířku pomocí <table width=80%> například... no ale ve skutečnosti bude tak široká,jak široký jen nejdelší obsah buňky což je problém,protože si představte že chci v tabulce ukládat v 1 buňce třeba 40 znaků a takových buněk mám 5. A jelikož nemám web přes celou stránku ale šířku web mam něco přes 700px tak mi to samozžejmě přesahuje a já nevím co s tím.Jde tedy převážně o to že pokud bych tam měl meteru tak se to zalomí to je jasné ale když tam tu mezeru nemám tak se to nezalomí a to je to co potřebuju nějak ošetřit....poradí někdo ?
Alphard
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/css/overflow.html
http://www.jakpsatweb.cz/priklady/table-overflow.html
noway
Profil
Díky to je přesně co jsem hledal!! moderátor to může smazat!
Bubák
Profil
moderátor to může smazat!
Zůstane to tu, třeba se to někomu bude hodit. Mažou se jenom příspěvky, které odporují pravidlům této diskuse.
noway
Profil
Mám ještě jedne problém ... udělal jsem tu tabulku a s tim overflow a firefox samozřejmě v poho ale explorer mi ten posuvník normálně překryl půlku řádku tabulky.přikládám obrázek.může mi někdo pomoct? http://noway.borec.cz/obr.jpg
noway
Profil
BTW nedělám to jako zakázku ale jako bakalarku ...
noway
Profil
Tak jsem to vyřešil hodil jsem tam <br /> sice nevim jestli je to nejlepsi reseni ale tak jestli si ma nekdo jine tak sem s nim!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0