Autor Zpráva
osika
Profil
Sem totální začáteční a potřeboval bych poradit jak na mojich internetových stránkách udělat to aby se bylo možno zaregistrovat. Narazil jsem na návody ale z těch návodů co sem viděl sem nic nepochopil pomohl by jste mi někdo prosím?
venca163
Profil
osika
jestli jsi totální začátečník, tak na to raději zapomeň...nepřeskakuj lekce

Narazil jsem na návody ale z těch návodů co sem viděl sem nic nepochopil
tím spíš to nedělej
osika
Profil
O.K díky za odpověď
rexino
Profil *
Dobrej den chtel by se sptat ako urobit registrace v html a nejsem začátečnik.
tiso
Profil
rexino - zhľadom na to čo si napísal začiatočník si. Inak by Ti bolo jasné že čisto v HTML registráciu nespravíš...
rexino
Profil *
Ja nejsem začátečnik!
tiso
Profil
rexino - a reakci na mojú druhú vetu? Žiadna?
??
Profil *
co? dyt ti rek zo to nejde. ty ze nejses zacatecnik? v html registraci v zivote neudelas. celkem znama skutečnost. :-D
rexino
Profil *
A ani neco co vyplnim a odosle mi to na e-mail? Ale nemislim Mailfrom!
venca163
Profil
rexino
http://www.jakpsatweb.cz/formular-mail.html
a radši nemisli, ale studuj
TCH
Profil
Ale stejně to není automatické. To v HTML prostě neuděláš.
Musíš buď využít nějakej MailForm, tuhle "ruční"cestu nebo se prostě naučit PHP :)
Figy
Profil
Zdravim, taky mam dotaz...
...mam v registraci checkbox, jak muzu udelat, aby kdyz nekdo prijde na tu stranku, ten checkbox uz byl zaskrtnuty ?
Gekon
Profil
Figy
Odvodíš od názvu:) Ta vlastnost se jmenuje checked:)
gaboš
Profil *
zdravim,když už sme u té diskuze-trochu sem se díval na php (polopate.jakpsatweb.cz a na interval) ale nanšel sem tam tu registraci ...umím třeba komentáře-nijak extrémně ale určitě bych to metodou pokus omyl zlepšil :D a registrace by byla něco podobnýho ne? (teda podle mě,nejsem žádnej expert jak říkam :D ) poradil by někdo? aspon stránku dobrou na studování PHP
hero95
Profil *
Prosiiim pomozte mi jak udelam registraci moje icq cislo 406-947-979
D!rt!k
Profil *
už to tu řekli: ,,V HTML NIKDY NEUDĚLÁŠ REGISTRACI" !!!! Na to využij třeba PHP....
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.