Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Mautinek Profil |
#1 · Zasláno: 17. 5. 2007, 22:40:03
Zdravím, mám dotaz... na stránkách mám tlačítko <input type="submit" name="odeslat" value="Odešli" />
potřebuji, aby místo toho tlačítka byl obrázek, udělám to tedy takto: <input type="image" name="odeslat" value="" />, ale co se nestane... při kliknutí na takto upravené tlačítko se php scritpu kde mám if(IsSet($_POST['odeslat'])) { prikaz ...} neodešlou žádné hodnoty... zkoušel jsem zadávat zva atributy type a nešlo to, nastavit pozadí pomocí CSS (background: url("obrazek.jpg"); ) - to se zobrazuje přes tlačítko ve FF i Opeře ale v IE je to pod tlačítkem... nevíte někdo jak tento problém vyřešit? děkuji |
||
MzM Profil |
#2 · Zasláno: 18. 5. 2007, 13:31:07
máš ten input vrámci nějakého formu?
Já jsem to teď zkoušel a ve FF i IE to funguje... |
||
Joker Profil |
#3 · Zasláno: 18. 5. 2007, 13:35:53 · Upravil/a: Joker
Tuším, že prvek typu image nefunguje stejně jako type="submit" value="neco", ale odesílá jako svojí hodnotu souřadnice, kam na obrázku bylo kliknuto.
|
||
habendorf Profil |
#4 · Zasláno: 18. 5. 2007, 15:13:26
Joker: Ne. Funguje úplně stejně a souřadnice posílá jen navíc.
|
||
Časová prodleva: 8 dní
|
|||
Mautinek Profil |
#5 · Zasláno: 26. 5. 2007, 22:41:34
už jsem na to přišel... u tlačítka "odeslat" musí být type="submit" jinak neodesílá žádnou hodnotu, hrál jsem si se styly a nakonec se mi povedlo tlačítko nastilovat pomocí CSS ale externě, tzn že v tagu <input> jsem dal atribut class atd.. díky všem za rady
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0