Autor Zpráva
ALEXAKK
Profil *
Mám menší problém a to ten, že když nastavím formátování divu na justify (align='justify') a následně vložím obrázek do tohoto divu s parametrem align=left tak mi přeteče ten obrázek přes další div, kterej je pod tím.. :( co s tím?
orginal.xf.cz
Profil *
Skus dat URL a potom to bude viac pochopitelne,
ale ked mas v dive align, neviem ci ti to velmi pomoze skus dat tu URL, alebo zdrojak.
Potom sa to bude lepsie opravovat.
tajny spion
Profil
Bacha na rozdil artibutu align a text-align...
orginal.xf.cz
Profil *
tak tak align na div nefunguje...
Vladosik
Profil
tak tak align na div nefunguje...
To jsi prosím Tě vyčetl kde?
Samozřejmě že align u divu, tedy například <div align="center"> či <div align="right"> funguje...
tajny spion
Profil
Vladosik
Pravda, align i text-align funguje. Ja jen upozornoval na zamenu.
J
Profil *
ALEXAKK - obrázku možná lepší dát float: left, nikoliv align
tajny spion
Profil
Oboje, jedno je jen pro jeden prohlizec, nvm jakej. Oboje je jistota.
Vladosik
Profil
Oboje, jedno je jen pro jeden prohlizec, nvm jakej. Oboje je jistota
To snad uz nemyslis vazne? Float nebo align funguje jen v jednom prohlizeci? A v jakem prosim:-)
J
Profil *
Float nee v Netscape :-)
viz http://www.jakpsatweb.cz/css/float.html
Vladosik
Profil
On napsal ze to funguje jen v jednom, ne ze to v jednom nefunguje...
tajny spion
Profil
Vladosik
Ale vsichni to chapou, jen ty me chytas za slova. Prosimte nechme uz toho.

J
Dik.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: