| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| kaja Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 6. 2007, 18:01:56
Ahoj, prosím neví někdo jak udělat, když mám tabulku a co buňka to obrázek (taková malá fotogalerie)
mám nastavný padding (background) a border, ale když chci aby se po přejetí myší barvy jak pozadí tak okraje změnily tak to dělá nepořádek. V IE jakš takš ale v FF a O vubec. Díky za nějaké nápady. |
||
| Manq Profil |
#2 · Zasláno: 22. 6. 2007, 18:09:55
kaja
ukaž stránku nebo kód |
||
| tajny spion Profil |
#3 · Zasláno: 23. 6. 2007, 16:21:43
Fotogalerie se pres tabulku nedela (ale admini to urco budou brat jako blbou radu od lamy)
Jinak to jde pomoci udalosti ONMOUSEOVER a ONMOUSEOUT (taky zas nejaka blbost podle Keilewa) |
||
| lopik Profil |
#4 · Zasláno: 23. 6. 2007, 18:35:49
tajny spion
Jinak to jde pomoci udalosti ONMOUSEOVER a ONMOUSEOUT naco si komplikovat robotu? JS by som to urcite nerobil. niekto bude mat vypnuty JS a hover nefunguje. na strankach cim je menej zbytocneho JS tym lepsie. kaja hod sem kod a urcite ti poradime. ide to jednoduchym nastylovanim v CSS. |
||
| tajny spion Profil |
#5 · Zasláno: 23. 6. 2007, 21:43:48
lopik
Pravda, neco jako ze td bude mit class a ta class bude mit: .class a:hover |
||
| kaja Profil * |
#6 · Zasláno: 23. 6. 2007, 23:08:06
tajny spion přoč by se něměla dělat přes tabulky?
.tabulka td {
.tabulka td a:hover {
barvy jsou jen tak abych to lépe vidět :-) jedná se o to, aby když na obrázek najedu, tak aby se barvy zaměnily :-) pokud někdo ví, tak děkuji |
||
| tajny spion Profil |
#7 · Zasláno: 24. 6. 2007, 17:19:42
kaja
Protoze tabulky (jak bylo psano v jedne knize kterou jsem cetl o tvorbe webu) se zobrazi teprve az se nacte vsechen jejich obsah |
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0