Autor Zpráva
joe
Profil *
P R O B L E M

V skratke....

Dva formulare:

1. Po potvrdeni <SUBMIT> odosle data na ten isty dokument a vypise ich -
funguje

2. Po potvrdeni <SUBMIT> by malo data vytvorene v prvom formulary poslat na
iny dokument - nefunguje a neviem ako to spravit.

V prvom formulary vytvorim vstupne data a ak vidim (po zobrazeni), ze su
dobre, tak to poslem dalej.

pr:

1.
<form name="data" method="post" action="<? $PHP_SELF ?>">
<input type="text" value="<? echo $vcn; ?>" name="cn" maxlength="15">

... bla bla bla + osetrenie prazdnej $vcn hodnoty if (empty($vcn)) {
....... else <? echo $vcn ?> ...

<SELECT NAME="col">
<OPTION VALUE="#ff0000">red</option>
<OPTION VALUE="#008000">green</option>
<OPTION VALUE="#0000ff">blue</option>
</SELECT>

<input type="submit" name="data" value="UKAZ"></td>

Funguje dobre, ale ...

ako mam potom tieto hodnoty poslat na dalsi dokument? (Ak to dam cez iny
<form> a dam tam <submit>, tak mi to nic nezobrazuje na tom istom dokumente,
len to hned odosle na novy.)


Dik
Joker
Profil
Tak například to filtrovat v PHP

<? if(isset($_POST["submit"])) $action = "jinastranka.php";
else $action = $PHP_SELF;
?>
...
<form dame="data" method="POST" action="<? echo($action); ?>">
...
<submit name="submit" value="Odeslat">
</form>
joe
Profil *
To mi nefunguje nejako
joe
Profil *
Ma niekto nejaky napad, ako vyriesit moj problem? Vdaka
esemeska
Profil
Na tu stránku, kde vypisuješ data pro kontrolu prostě dej další formulář, který bude mít skryté pole a v nich hodnoty vypsané jednoduše pomocí echo. Př. <input type="hidden" value="<?php echo $col?>" name="col">.
joe
Profil *
To som uz skusal, len neviem vypisat prenasane data na dalsej stranke.
ak dam
$col=$_REQUEST["col"]; na volanie hodnoty s predchadzajuceho dokumentu
vypise chybovu hlasku

Notice: Undefined index: ...

ak to tam nedam,

je to este horsie.
esemeska
Profil
No nevím, co takhle to uložit do SESSION?
joe
Profil *
Nechcem to komplikovat
esemeska
Profil
Tím by se to spíš zjednodušilo.
joe
Profil *
A mozes napisat priklad? Dik
esemeska
Profil
session_start();
session_register("cn");
$_SESSION["cn"] = $_POST["cn"];

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0