Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Marco Profil * |
#1 · Zasláno: 7. 7. 2007, 20:21:50
1.
nevite proc mi nefunguje prikaz <script language="javascript"> Error("Critical Error .....") </script> tenhle prikaz jsem nasel v ACEHTML6PRO. 2. Ta se mesto alertu dat info alert ma v okne na obrazku v trizuhelniku " ! " ja bych to chcel vymnenit za info to ma na obrazku v okne v bubline " i " Nevite mi prosim pomoct???? |
||
Michalek Profil |
#2 · Zasláno: 7. 7. 2007, 20:52:36
A co by ten první příkaz měl dělat? A to druhé jsem nepobral.
|
||
Miloš Profil |
#3 · Zasláno: 7. 7. 2007, 22:38:12
Ta se mesto alertu dat info alert ma v okne na obrazku v trizuhelniku " ! "
Jakým to bylo jazykem? |
||
Mistr Profil |
#4 · Zasláno: 7. 7. 2007, 23:22:27 · Upravil/a: Mistr
Marco
ad 2) To - pro Tebe bohužel - nejde. Michalek + Miloš Kolega Marco by rád v JavaScriptovém alertu měl místo klasického obrázku obrázek . |
||
Miloš Profil |
#5 · Zasláno: 7. 7. 2007, 23:24:18
Šlo by to leda tak, že by se namísto alertu otevřelo pop-up okno, ve kterém by to tak bylo nastylované.
|
||
Mistr Profil |
#6 · Zasláno: 7. 7. 2007, 23:26:32
Miloš
Šlo by to leda tak, že by se namísto alertu otevřelo pop-up okno, ve kterém by to tak bylo nastylované. Ano, to máš pravdu. |
||
Beduin Profil * |
#7 · Zasláno: 7. 7. 2007, 23:27:52
Kolega Marco totiž asi používá parodii na internetový prohlížeč a neví, že v různých prohlížečích a různých operačních systémech se javascriptové popupy zobrazují různě. Takže to prostě nepůjde.
|
||
habendorf Profil |
#8 · Zasláno: 7. 7. 2007, 23:50:51
Kolega Marco totiž asi používá parodii na internetový prohlížeč
... a na lidskou řeč jakbysmet. A co by ten první příkaz měl dělat? IMHO zavolat funkci Error s uvedeným parametrem. |
||
Michalek Profil |
#9 · Zasláno: 8. 7. 2007, 00:25:03
IMHO zavolat funkci Error s uvedeným parametrem.
Vida, to mě nenapadlo. Asi jsem se zeptal špatně - co tazatel chce aby dělala, kromě toho že zavolá funkci Error s uvedeným parametrem :) |
||
Miloš Profil |
#10 · Zasláno: 8. 7. 2007, 04:28:30 · Upravil/a: Miloš
Michalek
… co tazatel chce aby dělala, kromě toho že … Mám spíš takový pocit, že na to on se ptá nás: tenhle prikaz jsem nasel v ACEHTML6PRO. Začíná to být mým okřídleným výrazem: škoda sov, hů hů… A místo smajlíku ;-))) snad radši napíšu česky HAHAHA… |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0