Autor Zpráva
pantomima
Profil *
Dobrý den, mám takový to problém. Mám tabulku, která má width 500px a já bych rád aby vše v první buňce taulky bylo vycentrováno. Mám tam radio buttony a chci aby byli upřostřed, jenže když zadám do <td> align=center tak sice vycentruje, ale radio buttony nejsou pod sebou, já bych chtěl abych to bylo v centru tabulky, ale aby všechny radio buttony byli pdo sebou + musí stejně reagovat jako samutná tabulka na jiné rozlišení. Děkuju
hjack
Profil *
Zkus
<td>
<center>
<button><br>
<button>
</center>
</td>
pantomima
Profil *
to je to samé
Nox
A máš za těma buttonama určitě to <br>?
pantomima
Profil *
Ano na 100%. Abych lépe vyjádřil svojí myšlenku. Když vložíme do buňky tabulky butony a dáme normálně přes <br> pod sebou, jsou pod sebou, ale když je dám do středu buňky a text, který souvisí s buttonem je delší jak předchozí dva, tak buttony nebudou pod sebou.

názorná ukázka:

o = button

o text text
o text text text
o text text

mě jde o to aby to vypadalo

o text text
o text text text
o text text

uprostřed tabulky, přičemž když se změní rozlišení, tak se změní středová pozice všech buttonů, vlastně stejný efekt jako je "align=center"
Alphard
dej do nějakého bloku, ve kterém to zarovnáš do leva a ten blok zarovnej na střed
pantomima
Profil *
blokem myslíš co?
Bubák
Vhodný blokový element. Na tohle bych použil <div>, jiný vhodný element (tag) by se těžko našel.
pantomima
Profil *
Bubák

v tom případě, ale když to dám do divu, a do css padding-left: 50%; tak se to rozáhne hrozným způsobem
Bubák
Vhodný blokový element. Na tohle bych použil <div>, jiný vhodný element (tag) by se těžko našel.
Vhodnější element existule, je to <ul>, zavírat seznam divu je zbytečné. Předpokládám existenci obalovacího divu pro "vše".

se to rozáhne hrozným způsobem
Nechápu.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0