Autor Zpráva
Mattes :)
Profil *
Chtel bych se zeptat, jak je mozne naprogramovat postupne se prodluzujici stranku, jak je to mozne videt na sposte blogu. Proste pisete prispevky a ono se to dynamicky prodluzuje nebo zustava na minimu stazene, kdyz mate textu malo?
tiso
Profil
Nerozumiem otázke... Čo máš za problém?
Miloš
Profil
Redakční systémy
Mattes :)
Profil *
2 Miloš: A jaky bys mi doporucil?
Miloš
Profil
Vzhledem k tomu, že žádný RS neprovozuju a žádný jsem nikdy neinstaloval, doufejme, že se tu objeví odpověď od někoho v této otázce poučenějšího, zkušenějšího.
Mistr
Profil
Mattes :)
Případně mrkni do odborné sekce této diskuse.
peta
Profil
Mattes :)
jakpsatweb - diskuse - redakcni systemy

viz tiso, jaky je tvuj problem?
Jetli chces neco jako guestbook, aby se ti tam neobjevovali rolovaci listy a naopak objevovali vsechny prispevky, pak:
- si tam ty prispevky musis psat do HTML sam.
- Nebo pouzit nejaky programek (treba PHP), ktery je zpracuje a zobrazi. Muze to byt zrovna redakcni system. Jenze, ten se neda spustit na kazdem hostingu. Mozna by ti stacil phpRS jinak http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#msub14
Vice ti poradi v te diskusi o redakcnich systemech.

Kazdopadne, jestli mas knihu navstev od blueboard, tak ji mas v iframe a iframe ma pevne rozmery a jestlize je vnitrek delsi, objevi se scrolovaci listy po strane. Takze ji nesmis davat do iframe, ale treba do noveho okna. Nebo by to slo spojit se strankou jednoduchou finfou v PHP pomoci include.

Jsou to ale me domnenky, napis, co vlastne mas, odkaz na stranku, a co s tim potrebujes?
aisukriimu
Profil
Mattes :)
Tvoja otazka je velmi nekonkretna... Mozem len hadat co potrebujes.

Chces snad aby sa telo stranky "natiahlo" podla toho kolko textu tam bude? V zmysle, ze pozadie textu je obrazok? Ak ano tak to sa robi za pomoci background-repeat: repeat-y; ,ktory nastavis v CSS tomu id, ktory ma ten div v ktorom je text. A este background-image: URL(http://www.nieco.sk/nejaky.gif); Ak neurcis sirku, tak sa ti to nezobrazi.

Ale neviem ci robis stranky cez divy...takze... :)

No, neviem ci som si dobre tipla, ale co uz. ;) Snaha bola. :P
Mistr
Profil
peta
jakpsatweb - diskuse - redakcni systemy
Není na škodu to ještě jednou zopakovat. ;-)
Piranha
Profil *
pokud to dela pomoci tabulek napriklad

<table width="800" height="500">

<tr>

<td widith="150" valign="top"> </td>
<tr>
<td valign="top"> text pokud bude vetsi nez height = "500" zavne se natahovat tabulka ale text zustane na hore </td>

</tr>

<table>


a bude se to natahovat principek ze kdyz text presahne velikost tabulky tak se tabulky bude prispusobovat , v tom pripade je nutno pouzit prikaz valing="top" pro navysovani textu v tabulce porad nahore

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: