Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
doveda Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 9. 2007, 08:33:29
Čus lidi, nejsem žádnej "profík" a tak v tom plavu. Parta mejch známejch má bluegrasovou kapelu (taky žádný profíci :)) ... a já jim
chci udělat jednoduchou stránku. Docela by se mi tam líbili písmo ve stylu western. Nevíte pls někdo, kde bych na něj mohl narazit??? |
||
ppooler Profil |
#2 · Zasláno: 2. 9. 2007, 10:04:06 · Upravil/a: ppooler
Zkus prohlídnout tohle
http://www.1001freefonts.com/fonts.htm |
||
doveda Profil * |
#3 · Zasláno: 2. 9. 2007, 10:35:07
ppooler
nóóó, čumím :) ...... tam toho sou mraky - díkes :) |
||
havs Profil |
#4 · Zasláno: 2. 9. 2007, 10:36:10
|
||
doveda Profil * |
#5 · Zasláno: 2. 9. 2007, 10:49:04
havs díky, díky :)
|
||
Časová prodleva: 15 dní
|
|||
Yreg Profil |
#6 · Zasláno: 17. 9. 2007, 17:49:47
http://dafont.com - imho najlepšia databáza fontov na nete.. ale nezabudni, že tie fonty môžeš používať iba v obrázkoch.. ak nejaký dáš aj na normálny text ostatným sa nezobrazí alebo nahradí nejakým arialom, verdanou, timesom etc.
|
||
Časová prodleva: 3 roky
|
|||
Spicy Profil * |
#7 · Zasláno: 10. 4. 2010, 23:02:18
Dobrý den mám dotaz...jak se fonty používají?
Děkuji za odpovědi |
||
mckay Profil |
#8 · Zasláno: 10. 4. 2010, 23:15:53
Spicy:
Podle toho jak je chcete použít. Obvykle to písmo stáhnete, nainstalujete, otevřete nějaký editor, který umožňuje práci s textem a jeho stylování (např. MS Word, Open Office, ale tady je to složitější), nebo photoshop/Gimp. V grafických editorech můžete použít písmo tak, že ho uvidí všichni, po uložení obrázku. V editorech textových obvykle vidí font i druhá strana jen v případě, že je text vytištěný, nebo když má na počítači nainstalovaný stejný font jako vy. Pokud otázka směřovala k tomu, jak ho nainstalovat, tak takový jednoduchý návod pro Windows vám klidně během pár okamžiků popíšu: Windows XP - Ovládací panely -> Písma -> Nakopírovat soubory s příponou *.ttf Windows 7 (Vista také?) - Start -> Ovládací panely -> Vzhled a přizpůsobení -> Písma -> Nakopírovat soubory s příponou *.ttf Doufám, že jsem pomohl, a přístě bych vám doporučoval založit své vlastní vlákno a neoživovat 3 roky staré. |
||
Velda Profil |
#9 · Zasláno: 10. 4. 2010, 23:39:28
Yreg:
dej si do vyhledávače "@font-face" .) |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0