Autor Zpráva
bj
Profil *
Nazdar,

mam problem se zobrazenim iframu v Mozille Firefox. Proste je ignoruje. Je to mozne? Jde to nejak obejit?
aisukriimu
Profil
Z tohto vysvetlenia moc nemam. Ukaz stranku abo aspon kod.
bj
Profil *
Stranka je na cinnamon-rejer.com.

Jde o to, ze stranka obsahuje iframy, do kterych se nacita php. Je to optializovano pr IE a klasickou Mozillu.



<div class="movies">
<img class="horni" src="movies-top.gif">
<img class="leve" src="tycka.gif">
<iframe class="ramek" src="movie.php" width="100%" height="100%" frameborder=0 scrolling=no >
</iframe>
<img class="prave" src="tycka.gif">
<img class="spodni" src="movies-bottotm.gif">
</div>


toto ma byt napriklat u tretiho odkazu.
aisukriimu
Profil
Teraz uz nemam energiu na to, aby som sa nad tym zamyslala. Len jednu otazku : Preco pouzivas iframe ked pracujes s php-ckom?
j
Profil *
nehodil by se uvést u iframe parametr name - "jméno vnořeného rámu, použitelné u odkazů (atribut target), které mají mířit do vnořeného rámu"?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: