Autor Zpráva
mjkl
Profil *
Zdarec mám malej problém z divem.... více pochopíte spíš když se podívate na odkaz:

http://cincily.ic.cz/novy/novinky.htm

v IE je to ok a v Mozilce v holce jedne zlobivé to nějak nešlape.. :( poraďte

udělal jsem to z toho důvodu že stránky se budou natahovat podle délky textu proto je to jeden obrázek ten střed
aisukriimu
Profil
CSS : Div#vnitrek nema vysku. Pridaj height: auto;.
HTML : Pred tym, nez uzavres div#vnitrek, tam daj toto -> <hr class="cleaner"> a do CSS tomu nastav vlastnost clear : both; a visibility: hidden;. :)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: