Autor Zpráva
HellGate
Profil *
Zajímalo by mě jek si ulechčit práci z obětovným kopírováním kódu na další odkaz v hlavnim menu jchci změnit barvu písma a nebawí mě to dávat na každou stranujestli někdo ví jak si to ulechčit jinak než přes vrstvi či rámce šup sem z nápadem na diablo2.wz@seznam.cz
aDAm
Profil
jako nebavi te davat na kazdou stranu menu rucne? co takhle to includovat?
Joker
Profil
PHP include anebo rovnou šablonky.
izual
Profil
jo to bych musel v php umět ale ty šblony vyskouším
Joker
Profil
jo to bych musel v php umět
Ále nemusel. Se šablonkami stačí si (v nejhorším od někoho nechat) napsat jeden jednoduchý PHP skript a potom už programovat takové pseudo-HTML.

Mimochodem, chystám se hodit na web svojí vlastní PHP třídu pro šablonky, akorát ještě musím dodělat nějaké texty okolo :)

PS. diablo2.wz@seznam.cz, HellGate, izual... tady někdo ujíždí na Diablu, že? :-)
izual
Profil
to se ví že diablo je nej hra a taky o něm dělám ty stránky. mám asi 20 stran a na každém mám menu tj. můj problém.
Bubák
Profil
jo to bych musel v php umět
Stačí zvládnout jeden jediný jednoduchý příkaz include.
http://www.jakpsatweb.cz/include.html#serverove
http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=include
izual
Profil
jo tak díky problém vyřešen

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: