Autor Zpráva
kachnak
Profil *
zdravim... neviete poradit ze ako sa da spravit aby som mal napravej strane stale posuvnik? nejaky prikaz alebo tak.. nechcem to robit tak ze dam visku tabulky 800 a aby naskocil.. chcem aby tam bola lista aj ked bude len tabulka vysoka 100 bodov... som to skusal dat do jedneho velkeho ramu. ale tam ked nastavim scrolling=1 tak nahodi posuvnik aj dole.. tam ho ale nechcem...
Trejpa
Profil
kachnak
<body style="overflow-y: scroll;">

http://www.jakpsatweb.cz/css/overflow.html
http://www.jakpsatweb.cz/priklady/overflow-y.html

<mimo téma>
Podle mě je zbytečné cpát posuvník tam, kde být nemusí.
</mimo téma>
kachnak
Profil *
no ja ho tam davam preto.. lebo to vyzera divne.. ked preklikavam napr v mozile po stranke.. ktora je centrovana na stred.. a ked zmizne posuvnik sa cela posune o par bodov vpravo.. a ke dnaskoci tak vlavo.. internet explorer ho tam ma stale.. tu listu.... diky za radu...
Fantomasmag
Profil
kachnak
Můžeš dát link na tu stránku, ať to taky vidíme ;-) Jinak posuvník používej jen v případě nutnosti, jak bylo psáno výše.
kachnak
Profil *
uz tam toho moc neuvidite lebo uz je nastaveny aby tam bol tak neuvidite tie pohyby stranky o par bodov.. uz to slape ako som chcel.. :-) ale inac http://kachnak.esdesign.sk/page.php?vlozit=bmxers&akcia=zoznam

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: