Autor Zpráva
Taypan
Profil
zdravim
potřeboval bych udělat formulář který se po načtení odešle a to bez jakékoli akce uživatele.
je to asi trivialnost ale už fakt nevím a uvitám jakoukoli radu
předem dik Taypan
Leo
Profil
A k cemu to bude dobre? Proc to posilat ze serveru na klienta a pak zase na server? Leo
HGD
Profil
newim k čemu to bude, když tam nebudou žádný data...
pozorovatel ;-)
Profil *
To je pro ty, kteří chtějí třeba falšovat ankety :)
Taky sem to dříve dělával :)

Řešil jsem to myslim přes onload
Figy
Profil
a jak se to da konkretne udelat prosim ??
me to nejde vymyslet podle zadnyho serialu...
...je to neco na styl

onload="document.formular.submit.value = "submit""
Vraana
Profil *
Hodně konstruktivní diskuze - škoda, že nikdo neporadil.

Já osobně řeším stejný problém - potřebuju ověřit verzi prohlížeče a tu předat PHP skriptu.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Vraanu:
PHP nevidí HTTP hlavičku User-Agent?
Odeslat formulář jde pomocí metody submit().
<form name="formularik">
  […]
</form>
<script>
  document.formularik.submit();
</script>
Taypan
Profil
nechte tu mrtvolu v klidu spát...
Moderátor Chamurappi: Viz pravidla: Pište jenom tehdy, pokud máte co říct. Tlachy si nechte od cesty.
BuGeR
Profil
Taky jsem to potřeboval a našel tady ;)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: