Autor Zpráva
Rian
Profil *
http://rian.ic.cz/lay02/lay02.html

Dela to kolem obrazku neviditelny ram... Skousel jsem snad uz uplne vsechno i pres css (display:), napsal jsem uz nekolika lidem a nikdo nevi proc to ty ramecky tvori.
Retal
Profil
V kódu jsou netisknutelné znaky - konec řádku a tabulátor.
vertigo4
Profil
Rian
opravdu jsi zkoušel display: inline?
Bubák
Profil
Dela to kolem obrazku neviditelny ram..
Nevím, co máš na mysli, vidět to asi není, z popisu mi to není jasné.

opravdu jsi zkoušel display: inline?
??? Pro co a proč?
Rian
Profil *
V kódu jsou netisknutelné znaky - konec řádku a tabulátor.
Noa... nikdy mi to nic nedelalo.

opravdu jsi zkoušel display: inline?
Ano skousel.

Nevím, co máš na mysli, vidět to asi není, z popisu mi to není jasné.
Hmm divne jestli to nevidis..
Bubák
Profil
Dela to kolem obrazku neviditelny ram..
...
Hmm divne jestli to nevidis..
Jak mám vidět neviditelný rám?
Rian
Profil *
:D - ram! to znamena ze okolo to dela bilou mezeru... jako kdyby tam byl border 1px ale neviditelny a jestli nevidite ty odskoky tka ja uz fakt nevim...
Rian
Profil *
Tak teda nevite?
habendorf
Profil
Nemáš nastavený border-colapse a img nemáš block.

Jinak ten kód je extrémní prasečina.
Plaváček
Profil
habendorf

Náhodou keywords jsou bezva, to potěší, takové krásné SEO :)

Rian

habendorf ti radí dobře, zkus to jinak.
habendorf
Profil
Plaváček

Koukám na to, to je teda masakr :o)
Anonymní
Profil *
Tá reakcia na onMouseover dosť trvá, asi by to malo byť nejak inak.
Rian
Profil *
No hele prasecina o to nejde.... skousel jsem to i s krasnym novym kodem co mi vygeneroval PSpad ale muj rucne psany - praseci dela to same jako krasny PSpadacky... ;) ... Jinak to s ti mSEO je dobre nebo spatne? nevim jestli si to mylsel obrazne. Jinak dal jsem tam border: colapse a nefunguje
Rian
Profil *
Kdyztak to s tim PSpadem Tu!
phpprog
Profil *
keywords !!!

:)))
DoubleThink
Profil *
Noa... nikdy mi to nic nedelalo.
Tak teď to dělá. Mezera, tabulátor a nový řádek je vykreslen jako jedna mezera. Dej ty obrázky rovnou za sebe.

opravdu jsi zkoušel display: inline?
Obrázky jsou inline implicitně.
Rian
Profil *
diky uz to jde ale mam v tom ted bordel :(
Rian
Profil *
hele ale jak jinak mamrozdelovat na radky nez entrem...
Bubák
Profil
třeba takhle:
<img str="obr1.png><img
str="obr2.png><img
str="obr3.png><img
str="obr4.png>

nebo zakomentuj odřádkování:
<img str="obr1.png><!--
--><img str="obr2.png><!--
--><img str="obr3.png><!--
--><img str="obr4.png>

Nebo obrázky floatuj:
table img {float: left;}
Rian
Profil *
ted sem udelal tabulku a v ni sem mnel obrazky jako background a dela to to same...chyby v entru nemuzou byt protoze na jakekoliv stranky kdyz se kouknete vsude lidi maji entr a jede jim to do pohody nebo napr. vygenerovani kodu v PSku: v tabulkach sou jakesi rowspany a colspany drzi to v pohode.... to je jak z jinyho sveta... vzdycky to normalne slo a ted jakokdyby mi v tom chtel nekdo zabranit a kazda vec nefunguje a to i takova zakladni blbost jake je entr
Rian
Profil *
Neni nejaka moznost ze to je mojim pocitacem napr. vir? delsi dobu sme byl s pekne blbym firewallem a nejake viri se ke mne dostaly. Snad ne a snad to pujde vyresit jednou provzdy..
Rian
Profil *
Hele takze je to dost tezky nechtel by mi nekdo poradit spis pres icq... tohle je totiz na dlouho. 204-102-761
Rian
Profil *
dela to taky tabulka.... no ja zrovna ted na necem pracuju a nemuzu se pohnout z mista tak prosim pomoc ;)
Bubák
Profil
www.jakpsatweb.cz/html/tabulky.html
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">

Dobrá rada, na menu je vhodný tag <menu>, nebo <ul>
Na položky menu je vhodný tag <li>
http://css.interval.cz/menu/
Rian
Profil *
uz nedelam na tom starem co sem tu posilal odkaz... takze to potrebuju na neco trochu jineho je to slozitejsi. ALE FUNGUJE TO!!!! bubaku mas to umne, dikes.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: