Autor Zpráva
Tomasss
Profil *
Někde v této diskusi někdo doporučoval lytebox (http://www.dolem.com/lytebox ) místo lightboxu, na jeho argumenty už si nevzpomínám.

Efekt ztmavení a resize podkladu je ale v opeře velmi pomalý, doporučí někdo něco? Resp. mám tam nějakou chybu já nebo oni?

Viz http://mskomorany.ic.cz/index.php?topic=gallery
Str4wberry
Profil
Odpovídám Tomasssovi:
Řekl bych, že to lze nastavit:
this.resizeSpeed = 8; // controls the speed of the image resizing (1=slowest and 10=fastest)
Tomasss
Profil *
Str4wberry
Nevím co ta proměnná má dělat, ale zkusil jsem 1 a 10 a nevidím rozdíl.

Vyzkoušeno v opeře a FF. FF pořád běhá stejnou víceméně přijatelnou rychlostí, opera stejnou nepoužitelnou.
Tomasss
Profil *
No, teď se dívám přímo na originál jejich examples a tam to funguje stejně špatně jako u mě, navíc v IE se netočí kolečko. Tak asi přejdu na lightbox.
Tady se mně líbilo, že to umělo zobrazit nejen obrázek, ale i libovolný html kód, to jsem chtěl do budoucna využít. A nevím jestli to umí i lightbox, každopádné lytebox zklamal.
Str4wberry
Profil
Odpovídám Tomasssovi:
Tady se mně líbilo, že to umělo zobrazit nejen obrázek, ale i libovolný html kód
Ještě je možné vyzkoušet např. http://www.orangoo.com/labs/GreyBox/.
Tomasss
Profil *
Str4wberry
Hm, jejich vlastní (greybox) examples mi v opeře nefungují - zobrazí se rámeček, točí se kolečko a minutu nic, pak jsem to zavřel. Takže jsou dvě možnosti. Buď mám nějak dodrbanou operu, což se mi moc nezdá, protože jiné příznaky než toto nejsou, nebo je to už druhý "klon" lightboxu, který prostě v opeře nejede.
Bubák
Profil
Tomasss
Tipnul bych si, že je rozdrbaná stánka GreyBoxu, nejede mi to v žádném prohlížeči.
Koukni na článek, odkazuje i na příklady.
http://myego.cz/item/greybox-velice-kvalitni-lightbox-skript
Tomasss
Profil *
Bubák
Greybox už jede, asi měli nějaký problém. Omrknu to, dík.
Seilem
Profil *
Dobý den ,

Potřeboval bych poradit , používal jsem Lightbox , mé fotky jsou umístněny ve trojitém rámci, a chtěl bych aby so zobrazily přes celou stránku , ale boužel se zobrazí v daném rámci , a tak sem vyzkoušel Lytebox spolu s upravou na rámce , ale fotka se zobrazí bez stmavení pozadí a bez nabídky zavřít , ale pořád se zobrazuje jen o 1 rámec výš.


Děkuji za radu . Už si stímhle problémem lámu hlavu dost dlouho.

Zobrazit stránku
Anonymní
Profil *
Dobý den ,
Potřeboval bych poradit , používal jsem Lightbox , mé fotky jsou umístněny ve trojitém rámci, a chtěl bych aby so zobrazily přes celou stránku , ale boužel se zobrazí v daném rámci , a tak sem vyzkoušel Lytebox spolu s upravou na rámce , ale fotka se zobrazí bez stmavení pozadí a bez nabídky zavřít , ale pořád se zobrazuje jen o 1 rámec výš.
Děkuji za radu . Už si stímhle problémem lámu hlavu dost dlouho.
Zobrazit stránku
nahraj tam ty adresare,chybi cesta k img obrazku close....btw proč mi v exploreru lytebox funguje a v opeře se neobjeví obrázek??jen bílé pole?neví někdo prosím? :)
Moderátor Joker: Slovo "prosím" upraveno na normální tvar
Bubák
Profil
Máš to rozbité.
anonymní
Profil *
Zdravim všechny mám problém s lyteboxem v IE7 nezešedne mi pozadí a nejsou vidět tlačítka zpět další a zavřít nevíte co s tim. V jiných prohlížečích to gunguje normálně. V IE7 mi to funguje normálně jen v režimu kompatibility.

Díky za odpověď

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: