Autor Zpráva
Toocha
Profil *
cau dotaz, dá se nějak udělat ze po kliknuti na odkaz se mi stranka otevre v DIVu? mam sablonu a je tam div body a potreboval bych aby se mi v nem otvirali stranky...nevite jak na to? jde to vubec???
vertigo4
Profil
jak otevře v divu? tomu vážně nerozumím....
Railbot
Profil
Podívej se po něčem jako je iframe nebo funkce php include, to by ti mohlo helpnout. V divu jako takovém nelze.
Toocha
Profil *
sorry jsem lajk, přikládám obrázek jak je ta čast kde je to vítejte... tak potrebuju aby se mi v tom otvirali stranky jen v tom boxu, chci aby se ten box menil podle mnozstvi textu apod. (aby se roztahoval) je to jasnejší?
Toocha
Profil *
Podívej se po něčem jako je iframe nebo funkce php include, to by ti mohlo helpnout. V divu jako takovém nelze.

Iframe si nechávám jako poslední možnost, nechci ho tam použít... php include neznam, kouknu na to..
Matty
Profil
Toocha
Na tom obrázku může být jak frejm, tak php include.
(aby se roztahoval)
Iframe by se neroztahoval (mohl by, ale bylo by to složitější). Na tohle include.
Toocha
Profil *
ok dik
Toocha
Profil *
pls a jak se da udelat aby se iframe roztahoval? celkem by me to zajimalo
Matty
Profil
Toocha
Nevím přesně jak, ale nějak to jde. Trocha teorie: JavaScriptem (nějak) zjistíš šířku a výšku té určité stránky. Tyhle údaje (nějak) přeneseš do height a width frejmu.
EDIT: Možná je ještě nějaký způsob než tohle. Pomůže strýček Google.
Toocha
Profil *
aha a pls porad mi s tim include vubec newim...
Matty
Profil
Toocha
pls
English?
newim
Po polski?

http://cz.php.net/manual/cs/function.include.php
Toocha
Profil *
pls = please, newim = nevim

jinak dík

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: