21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
chosehero
Profil
Zdravim,

nezkousel jste nekdo rozchodit TinyMCE 3 s vlastni galerii pro vkladani obrazku. Nejak mu porad nemuzu vnutit odkaz na galerii. Spis teda nevim poradne jak na to. Ve starsich verzich jsem to resil ze jsem otevrel nove okno a jenom mu predal odkaz na obrazek nebo soubor. Ted v te nove verzi se otvira nove okno automaticky. Vlastne to neni ani nove okno prohlizece. Takze bych chtel tomu oknu vnutit moji vlastni stranku.


Proste bych mu potreboval vnutit parametr url ale nevim kde to a jak zadat.

dekuji za napady
Pepa


tady je kod:

function myFileBrowser (field_name, url, type, win) {
// alert("Field_Nameee: " + field_name + "\nURL: " + url + "\nType: " + type + "\nWin: " + win); // debug/testing
// toto bylo ve starem
//if(type=='file'){
//window.open('../../../../../browse.php?field_name=' + field_name,'gallery','width=1010, height=600,screenX=0,screenY=20,top=20,left=0,scrollbars=yes');
/* }
if(type=='image'){
window.open('../../../../../browse.php?field_name=' + field_name,'gallery','width=600, height=400, screenX=0,screenY=20,top=20,left=0,scrollbars=yes');
}
if(type=='flash'){
window.open('../../../../../browse.php&field_name=' + field_name,'gallery','width=1010, height=600,screenX=0,screenY=20,top=20,left=0,scrollbars=yes');
}
//konec toho co bylo ve starem
*/

var cmsURL = window.location.toString(); // script URL - use an absolute path!
if (cmsURL.indexOf("?") < 0) {
//add the type as the only query parameter
cmsURL = cmsURL + "?type=" + type;
}
else {
//add the type as an additional query parameter
// (PHP session ID is now included if there is one at all)
cmsURL = cmsURL + "&type=" + type;
}

tinyMCE.activeEditor.windowManager.open({
file : cmsURL,
title : 'My File Browser',
width : 420, // Your dimensions may differ - toy around with them!
height : 400,
resizable : "yes",
inline : "yes", // This parameter only has an effect if you use the inlinepopups plugin!
close_previous : "no"
}, {
window : win,
input : field_name
});
return false;
}
panhuhu
Profil
Takze bych chtel tomu oknu vnutit moji vlastni stranku
pokud chceš vnutit vlastni skript tak parametr file, nebo přepiš cmsURL .
chosehero
Profil



Zasláno: 17.3.2008 16:41:25
Citovat


Takze bych chtel tomu oknu vnutit moji vlastni stranku
pokud chceš vnutit vlastni skript tak parametr file, nebo přepiš cmsURL .




JJ tak to funguje, poresil jsem to uz pozde vecir, ted akorat resim aby z me stranky jsem dokazal zpet vratit spravnou promenou, ale to bude asi nejspis na manualek. Takze se jdu s tim poprat. Dekuji za radu.
chosehero
Profil
Takze navod jak jak si jednoduse a rychle pripojit galerii je zde http://tinymce.moxiecode.com/punbb/viewtopic.php?pid=32901 ----konkretni priklad

a kompletni navod
http://wiki.moxiecode.com/index.php/TinyMCE:Custom_filebrowser

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0