Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
pEpek Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 4. 2008, 16:13:46
Ahoj, lidi..
Potřebuju udělat, aby byly dva formuláře vedle sebe, jde to nějak? Mám například: <form method="POST" action="build.php"> <input type="hidden" name="A" value="1"> <input type="submit" value="Potvrdit"> </form> <form method="POST" action="build.php"> <input type="hidden" name="B" value="2"> <input type="submit" value="Potvrdit"> </form> Takhle se zobrazej dvě tlačítka submit, ale pod sebou.. A já je potřebuju nějak přinutit, aby byly vedle sebe, nejlíp těsně, ale to neni už zas tak nutný.. Jde to nějak? Jak? Dík |
||
kletely Profil |
#2 · Zasláno: 18. 4. 2008, 16:15:20
pEpek
<table> <tr> <td>Mám například: <form method="POST" action="build.php"> <input type="hidden" name="A" value="1"> <input type="submit" value="Potvrdit"> </form></td> <td><form method="POST" action="build.php"> <input type="hidden" name="B" value="2"> <input type="submit" value="Potvrdit"> </form></td> </tr> <table> |
||
pEpek Profil * |
#3 · Zasláno: 18. 4. 2008, 16:18:28
kletely:
To je to takhle jednoduchý?? Hmm, stydim se :-X Něco podobnýho sem sice zkoušel, ale asi sem to dělal blbě... Nojono, tabulky mi nikdy nešly :)) Tak dík :) |
||
vertigo4 Profil |
#4 · Zasláno: 18. 4. 2008, 16:24:49
pEpek
a co takhle použít float? |
||
pEpek Profil * |
#5 · Zasláno: 18. 4. 2008, 22:26:23
Paráda, funguje ještě líp, protože se dá hodit i těsně k sobě, což u tý tabulky nejde :)
Dík ;) |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0