Autor Zpráva
jab
Profil
cauko, prosim vas jde udelat z tohoto kodu:

<td><input type='submit' name='odeslat' value='Fórum' class='button'></td>


aby odkazoval pr. na www.google.cz?

dik
Jan Tvrdík
Profil
jab
Co znamená odkazoval? Aby fungoval jako odkaz? Aby tam odeslal data z formuláře?
jab
Profil
prave ze aby odkazoval jen na www.google.cz proste toto tlacitko jako odkaz na nejakou stranku
Jan Tvrdík
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/priklady/jakotlacitko.html
nebo
<input type='submit' name='odeslat' value='Fórum' class='button' onclick="location.href='http://google.cz'">
nebo ještě lépe
<button onclick="location.href='http://google.cz'">Fórum</button>
jab
Profil
Jan Tvrdík
diky moc :)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: