Autor Zpráva
Fergi
Profil
Zdravim
nevim jestli to jde ale chtel bych se zeptat jestli nejak jde nastavit polozka max-width(a max-height) u obrazku??
ja to zkousel dvema zpusoby
1. dát obrazek do divu ... ale to se mi zmencil jen ten div a obrazek zustal v normalu.... :-(
2. nebo dat obrazku class ale to mi neudelalo vubec nic... :-((
proto bych se vas chtel zeptat jestli to vubec nejak jde anebo musim zmencovat pres php... ??
predem diky za odpovedi... :-)
Matty
Profil
Fergi
Nějak nechápu, k čemu by ti u obrázku bylo max-height.
vertigo4
Profil
Fergi
obrázek (myšlen tag <img>) je tagem řádkovým, tudíž nastav display: block;
Fergi
Profil
Nějak nechápu, k čemu by ti u obrázku bylo max-height.
Kdyz mam na svym webu profil uzivatele tak v nem ....
obrázek (myšlen tag <img>) je tagem řádkovým, tudíž nastav display: block;
dïky zkusim to
Chamurappi
Profil
Reaguji na vertiga4:
Z hlediska CSS se <img> řadí mezi elementy nahrazované, proto se na něj vztahují trochu jiná pravidla, než na obyčejné řádkové elementy. Rozměry mu jdou nastavovat i bez „display: block“.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: