Autor Zpráva
gardener
Profil
Zdravím vrtá mi hlavou toto:
Když dám do formu textarea třeba o 5 řadách a 10 sloupcích i IE a OP se kupodivu zobrazí tak jak má,ale FF ho jakoby opticky rozšíří..jak vyřešit aby byli všude ty velikosti stejné (protože třeba i text inputu tento problém není)

Mám dát form do divu a nastavit mu pevnou šířku, nebo co by jste navrhovali?

Díky za jakoukolliv radu..
Str4wberry
Profil
Použij CSS vlastnost width.
gardener
Profil
A jenom pro textaera,nebo celý form?
Měsíček
Profil
Pro textareu.
kletely
Profil
gardener
Pre textareu:
<textarea name="sasa" style="width: Xpx;"></textarea>
Chamurappi
Profil
Reaguji na gardenere:
ale FF ho jakoby opticky rozšíří
Na víc jak 10 sloupců? Máš ve všech prohlížečích stejně velké písmo?
gardener
Profil
Kromě menu ano..ale netušil jsem,že by to na to toto mohlo míti nějaký vliv...

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: