Autor Zpráva
Jack Finger
Profil
Ahoj,
mám následující problém:
do stránky vkládám GIF, který mám nastavený na jedno opakování (při vytváření GIFu) a teď, když jej vložím pomocí <img>, tak se mi jednou projede a konec. Tak bych to rád. Problém nastává, když na tu stránku s GIFem přijdu znova a on se stále neopakuje. Jak to udělat, aby se opakoval? Díky.
barrytrotter
Profil
To opakvanie sa nedá nastaviť ani v html ani v php ale v programe v ktrom si GIF vyrobil.A však všetky programi nemajú takú vlastnosť....Odporúčam GIFAnimator
Jack Finger
Profil
barrytrotter
Zoner GIF Animator 5 mám a v tom to dělám, opakování nastavené nemám. Asi jsi mě nepochopil. Jde mi o to, že při načtení stránky obrázek zůstane v cachi či něčem takovém a už se znovu nespustí (nezačne od začátku), ale už zůstane u poslední fáze.
vydrus
Profil
Zkus Gimp. Tam jde všechno.
kletely
Profil
vydrus
No v GIMPE sa dajú robyť aj GIF, ale pre aninácie nie je zrovna najlepší :)
vydrus
Profil
jak nejlepší? prostě si jako vrstvy dáš normální png, pokud ti jde o kvalitu, jinak to je dobrý
Jack Finger
Profil
vydrus
opakuju, že mi nejde o tvorbu GIFu, ale jeho cachování v prohlížeči!
vydrus
Profil
opakuju, že mi nejde o tvorbu GIFu, ale jeho cachování v prohlížeči!

vždyť říkám. zkus gimp a pak se ozvi.
Jack Finger
Profil
vydrus
GIMP mám a používám, ale nevím o žádné možnosti tvorbě GIFu, kterej dokáže překonat cache.
vydrus
Profil
co máš za prohlížeč? případně to hoď na net a já se na to kouknu a pak na tu stránku s GIFem přijdu znova :)
Jack Finger
Profil
Mozilla Firefox, v Opeře a IE to jede. Tak se zeptám jinak, proč to nejede ve FF?
http://www.kvintfest.cz
vydrus
Profil
máš recht, ve FF 3 to nejede... ale v konqueroru ano. je to asi nějakej bug programu.
Jack Finger
Profil
vydrus
mám FF2.
vydrus
Profil
ber to jako záležitost jednoho prohlížeče.... ale stejně je lepší tyhle animace dělat ve flashi
Jack Finger
Profil
vydrus
ber to jako záležitost jednoho prohlížeče
no asi mi nezbývá, než se s tím spokojit :o(

ale stejně je lepší tyhle animace dělat ve flashi
jó, to bych rád, ale to bych nejprve musel ve flashi umět. a na učení nemám čas.
Philber
Profil
zkus něco jako

<META http-equiv="cache-control" content="no-cache" />
<META http-equiv="pragma" content="no-cache" />
<meta http-equiv="Expires" content="0" />

nekde se použivá i

<meta http-equiv="Expires" content="-1"> ale nevím jakou to má funkci i sem to hledal ale nenašel sem nic čemu bych rozuměl no snad to půjde

Vaše odpověď

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: