Autor Zpráva
dejvos
Profil
Ahoj,

chtěl jsem se zeptat jaké jsou zvláštní důvody proč by nemohl fungovat, krom synaktické chyby.

Už jsem zkoušel:
soubor skutešně existuje
všechny složky mají taková práva, aby se daly otevřít
soubor má taková práva, že se dá přečíst

Pro úplnost:

  <img id="news_img" src="temp/nove_zpravodajstvi/5/5.jpg">
  
Matty
Profil
dejvos
Jseš si jistý, že soubor je vážně ve složce temp/nove_zpravodajstvi/5? Zkus absolutní adresu.
dejvos
Profil
je to ozkoušeno v php: file_exists(temp/nove_zpravodajstvi/5)
panther
Profil
dejvos
podívej se, jestli je:
- #news_img v CSS (jestli tam nemáš náhodou .news_img - třídu místo identifikátoru) EDIT: to by vlastně zobrazování nebránilo, beru zpět.. Spíše, jestli nemáš někde display: none; nebo visibility: hidden; u img {}
- soubor skutečně 5.jpg (jiná přípona souboru)
- správná cesta k souboru od rootu webu (HTML soubor rovněž v adresáři, ve kterém je temp - např: ve složce WWW bude index.html i složka temp)
dejvos
Profil
Styl je v pořádku.

#news_img {position:absolute;top:146px;left:821px;width:489px;height:388px;}
dejvos
Profil
Jinak jak říkám php tetno soubor bez potíží vidí, jen se mi objeví prázdné pole pro obrázek s takovou tou ikonkou jako, že tam nic není.
Matty
Profil
dejvos
Mohl bys sem dát odkaz? Tohle mi totiž přijde divné...
TFSi
Profil
dejvos
Pokud do prohlížeče zadáš přímo adresu obrázku - načte se?
Nepoužíváš něco jako AdBlock, co by ho mohlo zablokovat?
Je obrázek korektní (neobsahuje chyby, není špatně zkopírovaný, ...)?
srigi
Profil
Odlad si to vo firebugu, tam mozes menit cestu dynamicky.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: