Autor Zpráva
king26
Profil
da se do select dat obrazek? (jde mi o tu mit v rozbalovacim oknu obrazek statu a vedle toho nazev)

predem diky za rady
Nox
Profil
Zkus pomocí
CSS:
select option{ background: url('...') no-repeat 4px center; }

a pokud toto nepůjde, tak skoro určitě nejde, leda si vytvořit vlastní roletku přes JS
king26
Profil
funguje, diky
king26
Profil
tak sem zjistil ze to jede pouze ve FF, tak aspon ja to budu mit hezky :-)
peta
Profil
king26
ono to jede ve vice prohlizecich. IE generuje formularove prvky podle nastaveni windows. Cimz usetri na rychlosti, na velikosti svych souboru atd. Jenze pak s tim prvkem uz nejde pracovat.
Na druhou stranu, nemuze nastat takova situace jako na tve strance, ze si nezodpovedny autor upravi prvky, jak se mu zlibi. A kdyz pracujes s desitkou programu a na kazde musis dohledavat, co je obladaci prvek a jak vypada asi tady... :)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: