Autor Zpráva
Miku
Profil *
Ahoj.
Nevíte jak dát text na střed obrázku bez pozicvání nebo grafiky?(popřípadě jakým tagem)
Taps
Profil
Miku
zkus tag <center></center> nebo <div style="text-align:center;">text</div>
panther
Profil
Miku
střed obrázku bez pozicvání nebo grafiky?
obrázkem myslíš obrázek na pozadí (background-image) nebo tag <img>?
Pokud druhý případ, jinak než pozicováním to nepůjde.
Miku
Profil *
Miku
„střed obrázku bez pozicvání nebo grafiky?“
obrázkem myslíš obrázek na pozadí (background-image) nebo tag <img>?
Pokud druhý případ, jinak než pozicováním to nepůjde.
<img>
panther
Profil
Miku
tak vpozicovat text do obrázku.

Nebo, pokud se jedná o nějaký třeba slogan, vložit do obrázku v grafickém editoru a pak vložit do stránky jako obrázek.
Miku
Profil *
ASi jsem se špatně vyjádřil. Šlo by to asi takhle:

<div style="background-image: URL('img-table.gif');>
<center>
Menu
</center>
</div>

JE to správně?
panther
Profil
Miku
udělá to to, co ty chceš. O sémantiku apod. ti jistě nejde, tak to tak klidně můžeš napsat.
Miku
Profil *
Mám ještě problém.
Nefunguje to když mám stránku rozloženou přes <divi> V levém sloupci to sem vložím
<div style="background-image: URL('img-table.gif');>
<center>
Menu
</center>
</div>

a místo 1 obrázku je jech tam několik pod sebou.
Nevíte co s tím?
Miku
Profil *
Problém je že se vubec nezobrazí "Menu"

(obrázek vyřešen)
panther
Profil
Miku
<div style="background-image: URL('img-table.gif');">
chybí ti tam koncová uvzovka - „"“. Obrázku nastav no-repeat, aby se naopakoval.
Miku
Profil *
Všechno jsem udělal ale obrázek se nezobrazí celý
Bubák
Profil
Já bych to udělal nějak takto:
<div style="background: url('img-table.gif');width: 160px; height: 100px; line-height: 100px;text-align: center;">TEXT</div>

Výška a šířka podle obrázku, line-height stejné, jako height, text-align bez komentáře.
Miku
Profil *
Obrázek se nedotáhne úplně k okrajům(i když dám šířku na 100%)
8383-9021
Profil *
Myslis nieco taketo?
http://mcmini.net/h/
To cislo je vzdy ine preto lebo je to generovane cez rand() ale mozes is tam dat vlastny text.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: