Autor Zpráva
crassus
Profil *
Dobrý den, mám problém. Na explozeru se mi zobrazuje ramecek kolem fora, na firefoxu nikoliv. Nevíte jak ho odstranit i na explozeru?
www.checkitout.over.cz
kod stylu fora:

/* Hlavni */

body, html {
font-family: tahoma;
font-size: small;
color: #000000;
background: yellow;
padding: 0px;
margin: 0px;
}

#main {
width: 500px;
margin: 0px auto;
}

img {
border-width: 0px;
}


/* Text */

h1 {
font-size: x-large;
text-align: center;
margin: 10px 0px 10px 0px;
padding: 0px;
}

h1 a {
text-decoration: none;
}

h2 {
font-size: small;
font-weight: bold;
margin: 0px 0px 5px 10px;
padding: 0px;
}

a {
color: #000000;
text-decoration: underline;
}

a:hover {
color: #000000;
text-decoration: none;
}

#zobraz {
text-align: center;
font-style: italic;
}

#odkaz {
text-align: center;
}

#info {
font-size: x-small;
margin-left: 15px;
}


/* Formular */

form {
margin: 0px;
padding: 0px;
}

fieldset {
border: solid 1px #000000;
padding: 5px;
margin: 0px;
}

legend {
font-size: medium;
font-weight: bold;
color: #000000;
padding: 0px 5px;
margin : 0px;
}

legend a {
color: #000000;
text-decoration: none;
}

input, textarea, select {
width: 200px;
height: 20px;
background: yellow;
color: black;
margin: 0px 0px 10px 15px;
padding: 0px;
font-family: tahoma;
font-size: small;
}

textarea {
width: 455px;
height: 80px;
}

.tlacitko {
width: 100px;
margin-top: 10px;
}

#smajlici {
margin: 0px 15px 10px 15px;
}


/* Zpravy */

p {
display: block;
padding: 5px;
margin: 0px;
background: yellow;
text-align: justify;
border-top: solid 1px #000000;
border-bottom: solid 1px #000000;
line-height: 1.3em;
}

.stranky {
font-style: italic;
color: black;
margin: 15px 0px;
}

.zprava {
margin: 10px 0px 20px 0px;
border: solid 1px #000000;
}

.hlavicka, .paticka {
padding: 3px 0px 3px 5px;
background: yellow;
}
vydrus
Profil
Tím to asi není. Zkus frameborder="0".
crassus
Profil *
A kam to mam napsat? Ja totiz tam nemam nikdee frame :-)
vydrus
Profil
Ale jo :) Sice ne v tomhle kódu (to je css), ale na stránce http://www.checkitout.over.cz/index.php?main=forum.php .

<div id="index">
<center>
<iframe frameborder="0" src="http://www.checkitout.over.cz/gbook/index.php" style="border-width: 0px; width: 720px; height: 800px;"></iframe>
</center></div>


Možná to pomůže, možná ne...

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: