Autor Zpráva
Matata1107
Profil *
Ahoj prosim o radu,
mam na strankach vlozeny prehravac:

<object classid="clsid:6bf52a52-394a-11d3-b153-00c04f79faa6" width="495" height="410" codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsm p2inf.cab#Version=5,1,52,701"><param name="autostart" value="false" /><param name="stretchtofit" value="true" /><param name="url" value="http://master.nacevi.cz/asx/ct2liveWH.asx" /><embed type="application/x-mplayer2" width="495" height="410" autostart="false" stretchtofit="true" url="http://master.nacevi.cz/asx/ct2liveWH.asx"></embed></object>

a na te same strance mam dva odkazy:
<a href="/1.mpeg">odkaz 1</a>
<a href="/2.mpeg">odkaz 2</a>


Jak to mam udelat aby se mi tyto soubory na kterych v odkazu odkazujuse mi otevreli vtom vlozenym prehravaci??

Diky za odpovedi.
xerno
Profil
Matata1107
Vytvoř si 2 další přehrávače na ty 2 videa. Pak si vytvoř 3 nový stránky, na který ty přehrávače dáš.
Trochu si s tim pohraj a dej to celý do iframu.
panther
Profil
xerno
Trochu si s tim pohraj a dej to celý do iframu.
iframe rozhodně ne, existují mnohem čistší a lepší řešení..
scatty
Profil
ktore z tych odkazou je odkaz na subor ktory chcem prehrat????
Medvídek
Profil
Nebo to udělej v php :)

odkazy typu prehravac.php?soubor=1

a na stránce přehrávače již budeš dosazovat videa z linku.

switch($_GET["soubor"]){
case 1: { $soubor="1.mpeg"; break; }
case 2: { $soubor="2.mpeg"; break; }
default: { $soubor="1.mpeg"; break; }
}


a pak do flashe šoupneš proměnou $soubor.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0