Autor Zpráva
Ocapek
Profil *
Mám formulář typu method= 'get' a když do polí napíšu více dat (=delší textové řetězce), tak se mi prostě neodešle (nefunguje klasické tlačítko submit).

Mám nastavit něco v PHP.INI? Existuje k tomu nejaka dokumentace, co je to za funkci prohlížeče?
Charlie
Profil
Tak to posílejte metodou POST. Vůbec se nedivím, je to ochrana proti dlouhým URL. Některé servery si s nimi totiž nemusí poradit.
Acci
Profil
Internet Explorer má omezení adresy stránky na 2083 znaků
Leo
Profil
Rekl bych, ze vseobecne spolehlivy bude limit 256 znaku, a i kdyz casto projde vic tak bych to moc nepokousel, Leo
Ocapek
Profil *
Diky panove jsem lama - kdesi jsem se docet, ze GET ma maximum 4 KB.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.