« 1 2
Autor Zpráva
Alastor_Kopál
Profil *
možná by bylo trochu lepší od vás - udělej to tak a tak nebo si přečti to a to protože tomu absolutně nechápeš ale vysmívat se nedělá dobrý v liv (omlouvám se za tento příspěvek)
Měsíček
Profil
Nikdo se ti tady nevysmíval, skoro každý ti řekl jak máš postupovat a dokonce ti napsali co si máš přečíst a nastudovat, co více si přát? Snad jen hotové řešení, které dostaneš, ale za trochu snahy.
Alastor_Kopál
Profil *
Nechci se hádat a také nechci nadávat jsem rád že toto fórum existuje a moc mi pomohlo jenom bych nesouhlasil s tím že se nesnažím a s příspěvky jako "má tohle cenu ?"
Měsíček
Profil
Reaguji na Alastora_Kopála:

"Nechci se hádat a také nechci nadávat jsem rád že toto fórum existuje a moc mi pomohlo jenom bych nesouhlasil s tím že se nesnažím a s příspěvky jako "má tohle cenu ?""

Já se taky nechci hádat a pokud možno taky nechci nadávat, jsem rád, že toto fórum existuje v tom se ještě shodnem.

Co se týče snahy, kde je výsledek* ? A jinak mezi náma z příspěvků typu "má tohle cenu?" si buď vem poučení a nebo je ignoruj.

* Oprav si tyto dva příspěvky #17 a #13 ať vidíme, že ti o to alespoň jde, pak ti tady dám řešení **.

** Které bylo mimochodem docela jasně popsáno v příspěvku #9.
Alastor_Kopál
Profil *
* Oprav si tyto dva příspěvky #17 a #13 ať vidíme, že ti o to alespoň jde, pak ti tady dám řešení [/i]“
Ale mě o to jde

Dobře java scriptu nerozumím ale zkoušel jsem hipnotizovat stránku http://www.jakpsatweb.cz/javascript/ a sesmolil jsem

<script>
window.location.href= "http://jina_adresa.cz/cokoliv";
document.write (target="vlevo");
</script>
Bubák
Profil
Měsíček
Teď jsi Alastor_Kopála úplně domotal a teď mu dej slíbené řešení.
Nevím, jak to uděláš, „bylo mimochodem docela jasně popsáno v příspěvku #9“, ale když neznáš jména rámů a jména souborů, tak můžeš akorát leštit křišťálovu gulu.
Měsíček
Profil
Reaguji na Bubáka:

"Teď jsi Alastor_Kopála úplně domotal a teď mu dej slíbené řešení. "

Spíše to vypadá, že jsem domotal Tebe :-)

"Nevím, jak to uděláš, "

Tak to jsme dva.

"ale když neznáš jména rámů"

Tak použiji parent a objekt frames[]

"a jména souborů,"

Tak použiji hlavu a nějáké si vymyslím.

"tak můžeš akorát leštit křišťálovu gulu."

a nebo ..

<a href="#" onClick="window.parent.frames[1].location.href='page_1.html';window.lo cation.href='page_2.html';"> Přejdi na stránku # a změň rám "##" </a>
Alastor_Kopál
Profil *
Možná vám bude připadat že pořád jenom říkám a skutek utek ale

myslím že jsem zmátl vás protože jsem od začátku pokoušel nějak inteligntně vysvětlit že:

přecházím z normální stránky do stránky s rámy ale o to jak se uskuteční to přejití to nechci v tom scriptu jen chci abych vešel z normální stránky na stránku s rámem - Horní polovina bude definovaná jako stránka
skoropokus.php
a ta dolní
spodek.html
jen bych chtěl normální přesměrování které udělá že
spodek.html
se přmění v uvod.html
Chamurappi
Profil
Reaguji na Alastora_Kopála:
My se ti zase pokoušíme více či méně inteligentně vysvětlit, že řešení máš už v příspěvku #9 na předchozí stránce. Je to odkaz, který zajistí změnu několika rámů současně.

Při vhodné stavbě <frameset>u to jde zařídit bez skriptů — místo dvou stránek do dvou rámů nalistuješ do jednoho rámu celý jiný <frameset>.
Alastor_Kopál
Profil *
Aha tak pokoušel jsem se udělat něco takového
<a href="uvod.html" target="text"
  onLoad="parent.text.location.href='uvod.html',
<body>

ale z nejbližšího textu mi to udělalo odkaz který by se dal udělat normálně v HTML
Chamurappi
Profil
Reaguji na Alastora_Kopála:
Viz příspěvek #9 na předchozí stránce.
Nápovědu k základům syntaxe HTML najdeš na JPW.
Alastor_Kopál
Profil *
co na tom mám špatně ?
Chamurappi
Profil
Reaguji na Alastora_Kopála:
Máš to jinak, než je psáno v příspěvku #9 na předchozí stránce.
Odkaz nemáš ukončený, atribut onload nemáš ukončený, místo onclick máš onload (ten se dává na <body>). Chybí ti základní znalosti HTML. Můžu ti zde buď odříkávat pasáže z JPW, nebo tě poslat, aby sis je sám přečetl.
Alastor_Kopál
Profil *
Reaguji na Chamurappiho

Máš to jinak, než je psáno v příspěvku #9 na předchozí stránce.
A to jako tam mám dát tak jak to je ?

místo onclick máš onload
já vím ale onclick je po kliknutí myší a já nechci klikat jen po načtení stránky přesměrovat

(ten se dává na <body>).
tak to můžu dát do <body> změní se tím něco ?

Chybí ti základní znalosti HTML
ano i znalos javasciptu a php

Můžu ti zde buď odříkávat pasáže z JPW, nebo tě poslat, aby sis je sám přečetl
Ano já sem si to přečetl a tam je napsáno že moc nezáleží na velikosti písma v <>, x mezer je jako jedna mezera, a že &nbsp;, je pevná mezera (ikdyž je pravdu neukončil jsem si to takž asi nějak takhle ?)

<a href="uvod.html" target="text"</a>
<scipt>onLoad="parent.text.location.href='uvod.html',</script>

???
Chamurappi
Profil
Reaguji na Alastora_Kopála:
ale onclick je po kliknutí myší a já nechci klikat jen po načtení stránky přesměrovat
A na ten odkaz, který má způsobit načtení dvou stránek do dvou rámů, se klikat nebude?

tak to můžu dát do <body> změní se tím něco ?
Samozřejmě. Skript se provede při načtení <body>.
Nedělej před otazníkem mezeru.

já sem si to přečetl
I kapitolku „Zápis tagu“? V kódu, který uvádíš níže, nemáš počáteční značku odkazu ukončenou „>“. Prohlížeč nemusí vždy správně přechroustat tvé překlepy a zdejší diskutéři určitě nemají náladu na to, aby tě upozorňovali na chyby z nepozornosti, které si můžeš najít sám.

<scipt>
<script>.

Chceš asi tohle:
<script>
  parent.text.location.href='uvod.html';
</script>
Nebo tohle:
<body onload="parent.text.location.href='uvod.html';">
  … obsah stránky …
</body>
Alastor_Kopál
Profil *
Je dikyyyyyyy jseš borec moc mi to pomohlo

Jak vlastně můžu dát do
echo
tento script ?
Měsíček
Profil
echo <<<EOT
<body onload="parent.text.location.href='uvod.html';">
  … obsah stránky …
</body>
EOT;
Alastor_Kopál
Profil *
Mám tady takovou blbůstku jen sem to na ni zkoušel ale vyhlásilo mi to chybu

<?php 
if ($_GET["heslo"] == 'zxcvbnm') 
{echo 'neco';}


elseif ($_GET["heslo"] == '785412') 
{echo '
<<<EOT
<body onload="parent.text.location.href='uvod.html';">
  … obsah stránky …
</body>
EOT;
';}

else {echo ' <form>
    <font color="#ffffff">Zadej heslo:&nbsp;</font> <input type="password" name="heslo" /> <input type="submit" value="Přihlásit" />
</form>';}
?>

</html>
Chamurappi
Profil
Reaguji na Alastora_Kopála:
Nefunguje ti to, protože jsi napsal něco jiného, než je uvedeno v příspěvku #17.
Alastor_Kopál
Profil *
Myslíš to
echo
?
Alastor_Kopál
Profil *
Jooooooooooooooooooooooooooooo funguje too

děkuji miluji tuhle diskusi a všechny co odpovídají

Děkuji všem co měli tu trpělivost aby se se mnou štvali

Chamurappi
Měsíček
Bubák
habendorf
panther
a další

děkujííííííííííí moc
Chamurappi
Profil
Reaguji na Alastora_Kopála:
miluji tuhle diskusi a všechny co odpovídají
My tě samozřejmě také milujeme. Ale příště se snaž být pozornější.
Alastor_Kopál
Profil *
Kde všichni berete tolik toho humoru ?
Chamurappi
Profil
Reaguji na Alastora_Kopála:
Ze zhoubného tumoru.

Stačí.
Tana
Profil *
Prosim nepomohl by nekdo..mam na strance iframe ve kterem je umistena jina stranka s formularem.. www.tk-dating.com/registration.html ..mam problem ze nejde dobre do toho formulare psat..nenapada vas v cem ten problem je? (jsou to moje prvni stranky-za kriteria budu taky rada) moc dekuji
Tana
Profil *
Prosim nepomohl by nekdo..mam na strance iframe ve kterem je umistena jina stranka s formularem.. www.tk-dating.com/registration.html ..mam problem ze nejde dobre do toho formulare psat..nenapada vas v cem ten problem je? (jsou to moje prvni stranky-za kriteria budu taky rada) moc dekuji
AM_
Profil
Me do nej jde psat. A zaloz si vlastni tema.
« 1 2

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: