Autor Zpráva
18Mio18
Profil
HOJ prepacte za uz druhy prispevok o menu no este neviem ako by som to najlepsie zrobil....

Chcel by som si na stranku zrobit len menu ktore by bolo "kazde tlacitko vedla seba a medzi nim asi 2 px medzera " a aby bolo staticke- a vycentrovane do stredu a nemenilo sa ako to tu uz naznacujem ...

Dakujem za kazdy prispevok ...


HTML


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
  <head>
       <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=utf-8" />
  <title></title>
       <link rel="stylesheet" type="text/css" href="styl.css" />
</head>
<script language="javascript" src="http://ads.novelty.cz/lista.php?id=709" type="text/javascript"></script>
  <body>
    <div id="boxcenter">
    
      <div id="heder"></div>
             <br>
      <div id="boxnav">
        <ul id="nav">
        
 --->?       <li><a href="#"><img src="../buttons/home.gif" alt="" width="90" height="57" /></a></li>
			  <li><a href="#"><img src="../images/port.jpg" alt="" width="94" height="57" /></a></li>
			  <li><a href="#"><img src="../images/odkazy.jpg" alt="" width="81" height="57" /></a></li>
			  <li><a href="#"><img src="../images/kontakty.jpg" alt="" width="94" height="57" /></a></li>
		  	<li><a href="#"><img src="../images/book.jpg" alt="" width="85" height="57" /></a></li>                           <---?
        </ul>
      </div>
      
     <div>

<br><br><br> <br>    
<a href="#"><img src="../images/logo.png" style="float:left;position: relative;left:17px;right:10px"/>
<a href="#"><img src="../images/kodovanie1.png"" style="float:left;position: relative;left:87px;right:10px"/>
<a href="#"><img src="../images/flash.png"" style="float:left;position: relative;left:140px;right:10px"/>


&nbsp;
       
             
      </div>
      
          <div id="foot">
     <div class="in"><img src="../images/peticka2.png" alt="Design,coding : 18Mio18" />
     
        </div>
     </div>



    </div>
  </body>
</html>
18Mio18
Profil
TOTO --->? a <---? je len preto ze ako si to tam mam zrobit ... ?
panther
Profil
18Mio18
a kde je problém?

seznam vycentruj (margin: 0 auto;), položkám dej float a dvoupixelový margin (z jedné strany, případně 1px z obou stran - je to jedno)
18Mio18
Profil
Pls ak mozess skus mi to nejak dat do kodu ..
Bubák
Profil
seznam vycentruj (margin: 0 auto;)
A taky nezapomenout šířku.

Pls ak mozess skus mi to nejak dat do kodu ..
Pls, zkus to nakódovat sám, tady ti poradíme s případnými chybami ;-) Nakopnutí už máš.
Nebo to můžeš zkusit bez pls v Práce a zakázky.
18Mio18
Profil
Tha diki

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: