Autor Zpráva
Alastor_kopal
Profil *
Zdravim
mám tabulku která mi vypisuje údaje z databáze potřebuju jí přebarvi (pozadí barva textu atd.)

mám tu kód
<center><table align="center"><tr><td>
			   
<?php
if(!isset($_GET['id'])) {$_GET['id'] = "registrovani";}

if(!is_file("sql/".$_GET['id'].".php")) {$_GET['id']="chyba";}

include "sql/".$_GET['id'].".php";


?></Td></tr>
</font></table></font></center>
panther
Profil
Alastor_kopal
a proč jí nedat id a ostylovat?
Cargas
Profil
HTML -

<table bgcolor="barva">
<font color="barva"> </font>


- tuto variantu ale nedopurucuji

lepsi je to ( jak uz se zminil panther ) pres CSS




bud pro vsechny tabulky -


napriklad takhle :

<style>

table {

color : white;
background-color : black;
font-size: 11px;

}

</style>

nebo jen pro jednu -
<table class="moje_tabulka">

<style>

.moje_tabulka {

color : white;
background-color : black;
font-size: 11px;

}

</style>

Samozrejme je lepsi pouzit externi soubor.
panther
Profil
Cargas
nebo jen pro jednu -
<table class="moje_tabulka">

pro jednu může klidně být použito „id“

font-size: 11px;
ne. Velikost v „%“, příp. „em“ - v relativních jednotkách.
Alastor_kopal
Profil *
Hej jako vy ste fakt borci

to úúúúúžasný
děkuju děkuju moc nastotisíckrát
Alastor_kopal
Profil *
Cargas
nejlepší uživatel
panther
Profil
Alastor_kopal
Cargas
nejlepší uživatel

abys nepřechválil ;-)

Moderátor Mistr: Panthere, aby Ti to nebylo líto: Jseš fakt dobrej! :-)
Alastor_kopal
Profil *
:-) seš fakt dobrej

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: