21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Lukáš Přibyl
Profil *
Chtěl bych se zeptat, jak pře FLASH umístit text.
Bubák
Profil
Normálně napozicovat: http://teststranek.kvalitne.cz/text-na-flash-1/
Zdeněk Košťál
Profil
Lukáš Přibyl
Jde vlastně o parametr wmode="transparent", ten je důležitý, pak můžeš vesele pozicovat.
Lucy
Profil *
je nějaký způsob, jak validně napozicovat text přes flash? wmode="transparent" je nevalidní ...

Díky
Bubák
Profil
http://latrine.dgx.cz/jak-spravne-vlozit-flash-do-stranky
Netuším, proč je na konci poznámka „kvůli Opeře nepoužívejte <param name="wmode" value="transparent" /> či opaque“, zda kvůli starým verzi Opery, nebo zda to má jiný důvod.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0