Autor Zpráva
Tomas Novella
Profil *
ahoj,
v CMSku som pouzil Fckeditor a chcel som ho nejak narvat do classy generujucej formy, ale nejak mi to nejde :( zobrazuje sa akosi seknuto - vid http://yfrog.com/0tformularp

neviete prosim, ci to moze byt? dodavam aj HTML toho formulara. Podotykam, ze hoc' je k niektorym html elementom priradena classa, ale nema to ziaden vyznam, nakolko ziadne CSS stylesheety na stranke nemam(classy to generuje len preto, ze v buducnosti do bude mat vyuzitie)...

a samozrejme pridavam html kod formularu:

<form action="index.php" method="post"
	>

<div class="form">

<table>
			<tr style="display: none">
	<td></td>
	<td><input type="hidden" name="act" value="ArticleAdd" /></td>
</tr>			<tr style="display: none">
	<td></td>
	<td><input type="hidden" name="language" value="8" /></td>
</tr>			<tr style="display: none">

	<td></td>
	<td><input type="hidden" name="parent" value="0" /></td>
</tr>			<tr style="display: none">
	<td></td>
	<td><input type="hidden" name="order" value="1" /></td>
</tr>			<tr>
	<td>Nazov:</td>
	<td><input class="stdinput" type="text" name="name" value="" maxlength="255" /></td>

</tr>			
<tr><td colspan=2>
<input type="hidden" id="content" name="content" value="" style="display:none" /><input type="hidden" id="content___Config" value="" style="display:none" /><iframe id="content___Frame" src="../app/classes/fckeditor/editor/fckeditor.html?InstanceName=content&amp;Toolbar=Default" width="100%" height="200" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
</td></tr>
	</table>


	<input type="hidden" name="_sent" value="1" />
	<input type="hidden" name="_token" value="5bafec89022ab482506c44c44ab1db41611ceafc" />
	<input type="submit" value="Send" />


</div>

</form>

Tomas Novella
Profil *
vsimajte si prosim len to na konci(generujuce formular)
<tr><td colspan=2>
<input type="hidden" id="content" name="content" value="" style="display:none" /><input type="hidden" id="content___Config" value="" style="display:none" /><iframe id="content___Frame" src="../app/classes/fckeditor/editor/fckeditor.html?InstanceName=content&amp;Toolbar=Default" width="100%" height="200" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
</td></tr>


poznamka: ten riadok s tym obsahom bunky <td> neviem kontrolovat(ten dlhy riadok zacinajuci inputom), lebo je generovany FCKeditorom...
panther
Profil
Tomas Novella
a myslíš, že z toho obrázku někdo něco pozná? Pravděpodobně nemá width na 100% nebo je v elementu, který má šířku nastavenou nižší.
Tomas Novella
Profil *
no neviem to dat lepsie.... ake info mam este dodat, aby "to" niekto poznal? mozem este komplet zdrojak stranky: http://pastebin.com/m133fc9c3 a normalnu dlzku toho fieldu mozete vidiet napr. na http://www.fckeditor.net/demo


PS: width ma nastaveny na 100% (vsimni si iframe)...
Tomas Novella
Profil *
huh, no pytal som sa aj v okoli, ale nikto to nevie ;-( Zrejme to bude nejaka zakerna chyba, ktoru si nikto nevsimol :-)
panther
Profil
Tomas Novella
ake info mam este dodat, aby "to" niekto poznal?
odkaz na živou ukázku, nikoliv na zdrojový kód.
Tomas Novella
Profil *
no to, co som supol na http://pastebin.com/m133fc9c3 je predsa ziva ukazka CELEJ stranky(nie, ziadne externe subory nepotrebuje :-) )
panther
Profil
Tomas Novella
chtěl jsem odkaz, abych si nemusel nic stahovat, otevírat PSPad apod. TO bys měl udělat ty za mně ;-)
Tomas Novella
Profil *
hoci pose na jednom miestecku na ten stranke, ze "File Not Found", ale mne predsa ide o zmenu velkosti TOHOTO miestecka, cize obsahtoho miestecka(iframu) je absolutne nepodstatny...
Tomas Novella
Profil *
aha :-) tak poviem, nie? :-) skusim Ti nieco poriesit, cakaj :)
Tomas Novella
Profil *
http://agrotim.sk/maks/a.html tu to mas v plnej krase ;)
Tomas Novella
Profil *
problem solved: table had an unspecified width - after setting it up to 100% everything seems to be O.K.:-)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: