Autor Zpráva
Hanz
Profil
Jde zařídit, aby u Inputu typu file bylo tlačítko Procházet... pod tím inputem?
habendorf
Profil
Hanzi, mám silný podezření, že input type="file" tvoří políčko + button jako jeden celek a browser jeho vykreslení přenechává systému. Takže se ti to asi nepodaří.
Anonymní
Profil *
hele kdyz jsme u toho jak je to delany na gmailu s javascriptet to policko?
Falco
Profil
<input type="file" name="file" size="50"><input type="submit" name="submit" value="Odeslat">
Hanz
Profil
Falco
Asi sis to špatně přečet. Já chci něco jiného.

habendorf
Tak to je škoda :o(
habendorf
Profil
Of all form fields, the file upload field is by far the worst when it comes to styling. Explorer Windows offers some (but not many) style possibilities, Mozilla slightly less, and the other browsers none at all. The "Browse" button, especially, is completely inaccessible to CSS manipulation.
viz http://www.quirksmode.org/dom/inputfile.html
Spikee
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/clanky/zmena-vzhledu-input-file.html
Leo
Profil
Ono je dobre, ze s tim nejde moc manipulovat, protoze se tim predejde zmateni uzivatele a pripadnym podvrhum, Leo
Spikee
Profil
Pri použití hľadania, by ste našli aj http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=3&topic=65 73
habendorf
Profil
Ono to nejde nasimulovat ani pomocí použití tří inputů - file, text a button, a to z toho důvodu, že nepřeneseš z inputu file (skrytého) value do inputu text (viditelného). Input file zkrátka nemá dosažitelnou value, důvodem je zabezpečení před podvrhy, jak psal Leo.
Leo
Profil
Napriklad v JavaScriptu nejde zmenit hodnota value u file inputu (tedy JavaScriptem vybrat soubor). Coz vam bude znit logicky, pokud vite, ze JavaScript umi odeslat formular bez vedomi uzivatele (a co vic, treba ho na strance skryte vytvorit, i kdyz tam zadny nebyl). Leo
wizard
Profil
taky by nebylo od věci zdělit formuláři, co budeš odesílat za data, tedy
<form action="skript.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
Leo
Profil
"taky by nebylo od věci zdělit formuláři, co budeš odesílat za data, tedy

<form action="skript.php" method="post" enctype="multipart/form-data">"

Presneji JAKYM zpusobem je bude posilat. Leo
Hanz
Profil
wizard
Nějak jsem nepochopil na co svým příspěvkem navazuješ?
Figy
Profil
Zdravim, taky mam dotaz...
...mam na strance checkbox, jak muzu udelat, aby kdyz nekdo prijde na tu stranku, ten checkbox uz byl zaskrtnuty ?
SmeeTheWidgeon
Profil *
checked="checked"
nebo jen
checked

ale moc sem to nepatri
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.