Autor Zpráva
keeehi
Profil
Ahoj
mám takovouto konstrukci:
<table width=100%>
  <tr>
    <td style="width:100%">
      <div style="width:100%">
        <img src="obrazek.jpg" width=100% >
      </div>
    </td>
    <td>
      Druhy sloupec
    </td>
  </tr>
</table>

Všechny prohlížeče to zobrazují správně, až na IE -> obrázek se má natahovat podle okna. Problém je, ža mám oprávnění měnit v kódu jen tu část mezi <div> (včetně nich). Dá se to nějak vyřešit?
Děkuji za odpověď
xszaboj
Profil
Muzu se zeptat co pouzivas za verzi IE? Protoze me to mozila zobrazuje stejne jako IE 7 takze nevim kde presne je problem....
Bubák
Profil
xszaboj
Pak je tu ještě jedna "věc". Když se dvěma lidem zobrazuje v témže prohlížeči něco jiného, je zakopaný pes v prohlížecím režimu. Můžeš zkusit standardní a quirk režim, jestli se to zobrazí stejně.

keeehi
Pokud chceš tuhle prasárnu, tak si zjisti javascriptem velikost viewportu a javascriptem měň výšku obrázku.
Skript můžeš dát do podmíněného komentáře.
keeehi
Profil
Bubák
Děkuji za radu, ale zapomněl jsem napsat, že javascript nemohu použít. Mohu použít velkou část html a mohu využívat css avšak také s různými omezeními.
A ta prasárna není moje, ale musím s ní bohužel pracovat.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Bubáka:
Můžeš zkusit standardní a quirk režim, jestli se to zobrazí stejně.
Bude to tím, v quirku Explorer počítá procentuální rozměry obrázků v tabulce jinak.
Viz $_GET mi nechce zobrazovat v IE obrázky v tabulce (strejda Google je mrcha, tohle vlákno nedokáže najít, snad mu tento odkaz osvěží paměť)
Plaváček
Profil
keeehi

Já přesně nechápu, co má tento kód dělat. Takže dotaz - kolik % má mít druhý sloupec, když první sloupec má 100%?
keeehi
Profil
Plaváček
O ten druhý sloupec vůbec nejde, ten tam vůbec být nemusí. Ono to totiž nefunguje ani tehdy, pokud tam místo 100% bude 90% - pak by zbývalo na druhý 10%.

Mělo by to roztahovat obrázek podle velikosti okna.
Plaváček
Profil
keeehi

Dodej živou ukázku, jinak to vzdávám. A také v které verzi IE a v jakém režimu ti to dělá problém.
Bubák
Profil
Mimo téma
(strejda Google je mrcha, tohle vlákno nedokáže najít, snad mu tento odkaz osvěží paměť
No nevím, jestli je na osvěžení paměti strýčka použitelný odkaz s rel="nofollow".
keeehi
Profil
úplně nejživější ukázka zde. Jinak se jedná o problémy v IE7, ale i v jiných.

Vaše odpověď

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: