Autor Zpráva
Zuben
Profil
Dobrý den , mám takový problém , chtěl bych aby moje buňka byla přes celou stránku na výšku (mám to spojený s PHP) a když dám height 100% tak tabulka zmyzne , fakt už nvm co s tím :(
Takhle vypadá tabulka :
<div  id="wb_Table10" style="position:absolute;left:0px;top:220px;width:100%;height:100%;z-index:1;" align="left">
<table class="obrazek"  width="875" width="100%" border="1" cellpadding="0" cellspacing="1" id="Table10">
<tr>
<td align="left" valign="top" width="880"  height="1280"></td>
</tr>
</table></div>


height="1280" když změním na 100% tak zmyzne
valecekm
Profil
Zuben
Skus to nahradit stylem a pujdeto :-)...navic nechapu, proc tam mas ty 2x width (width="875" width="100%") ?

<table align="left" style="width:875px;height:100%;" cellpadding="0" border="1" cellspacing="1" class="obrazek" id="Table10">
<tr>
<td align="left" valign="top" width="880" height="1280"></td>
</tr>
</table>


nebo pokud jsi to myslel takto, tak to pujde taky
<td align="left" valign="top" width="880" height="100%"></td>
Zuben
Profil
no právěže mi to tímto nejde , ale když to mám samostatně tak jo , ale s tím PHP mi to nejde :(
valecekm
Profil
Zuben

Ted zalezi co mas tedy presne v PHP a o co tam jde?
Zuben
Profil
index vypadá takto : http://czechmasakr.f-host/projects/index.txt
Radek9
Profil
Proč máš doctype pod tou tabulkou?
Zuben
Profil
ani nvm , pak si to opravim
valecekm
Profil
Zuben

echo "<center /><div id='wb_Table1' style='position:absolute;left:665px;top:396px;width:176px;100%;z-index:2' align='left'>

To 100% samotny patri jako k cemu? :-), nema tam byt to height? Teda pokud sme to pochopil spravne ten zdrojac.

A jako nejak nechapu jak pise Radek9 nema to byt jako nahore a kde se tam samostane jaksi trousi ten CSS styl? Pokud je v tom ale nejakej figl a ja se milim, tak me zarazte.
Zuben
Profil
jj mělo to být height , ale pak jsem to smazal , jak jsem to ruzně skoušel , a tohle po tom zustalo , hned opravim
valecekm
Profil
Zuben
A prosimte dej si to do kupy. Ten kaskadovej styl si dej do hlavicky tam kde ma byt atd, protoze se vtom ted a pardon zato slovo ani pr..se nevyzna... Tezko v tom hledat chyby a neco zkoumat, kdyz tam neni ani spravne struktura HTML dokumentu.

pozn. Matlas to vsechno dohromady, je ti absolutne jedno, ze mas spatne uzavrenou hlavicku <head> do ktere uz pritom vkladas nejakej div a podobne. az to bude spravn eposkladany, tak se stim mozna nekdo bude obtazovat to spravit.
Zuben
Profil
promiň , myslím že teďka už je to správně.(doufám)
valecekm
Profil
jj snad jo. mrknu se ti nato zachvilku tedka nekam musim. ale juknu.
Zuben
Profil
ok , předem děkuji
valecekm
Profil
Zuben
Napis me na email valecekm(uzenac)seznam.cz . To pujde rychlejs nez tady, pak vymenime icqcko a jeto. Pokud teda budes souhlasit.
Zuben
Profil
už jsem ti poslal email

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: