Autor Zpráva
Pája5
Profil
Ahoj,
potřeboval bych poradit s následujícím problém:
Na stránce http://www.ucimsedelatweb.wz.cz/test.html mám 1 div s absolutním pozicováním.
Pokud chci v prohlížečích Opera (7,8) nebo FF (1.04, 1.06) zatahnout (zvolit třeba pro zkopírování) text, jde to bez problémů. Ale pod IE 6 nelze text zatahnout, resp. lze, ale špatně (IE 5.5 tento problém nedělá).

Zde uvádím kód:


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html>
<head>
<title>Test</title>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=windows-1250" />

<style type="text/css">
.ramecek {
position: absolute;
border: 1px solid #00FF00;
width: 800px;
height: 300px;
top: 50px;
left: 40px;
}
</style>
</head>

<body>

<div class="ramecek">
Páté pokračování slavné série s názvem Settlers přineslo mnohá zklamání, ale i přesto jsem nakonec v únorové recenzi došel k závěru, že se nejedná o vyložený propadák. Osadníci už tedy nejsou onou unikátní hrou, ale spíše akčněji pojatou budovatelskou RTS s velkým důrazem na dějovou linii. Velké části příznivců to však zřejmě vyhovuje, protože díky dobré prodejnosti vznikl první rozšiřující datadisk. Druhý s názvem Legends se už v podstatě dokončuje, přičemž jeho vydání je v Německu plánováno na konec léta.
</div>

</body>
</html>


Nvíte čím to je? Díky moc za radu.
Pája5
peta
Profil *
u pozicovani se pouziva z-index, jinak nepozicujes spravne. A kdyz neumis pozicovat spravne, nepouzivej to. Pouzij tabulku nebo neco jineho, co umis.
Pája5
Profil
kde dělám chybu v pozicování? můžeš mi prosím poradit?
Spikee
Profil
peta
Prečo tam musí byť z-index?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.