Autor Zpráva
Golfino
Profil
Ahojte jsem fotograf amater a chci si na webu udelat internetové stránky. Po dlouhem hledání jsem našel free templates který se mi líbí a vyhovuje mi. Jenom že v mozile je vše ok ale jakmile otevřu index v iexploreru tak se mi nahoře udělá černá čárka. Podívejte se na http://www.golfino.wz.cz/ a klikněte na obrázek který jsem tam nahrál (je tam ukázán problém)


template jsem stahl odtud http://www.free-css.com/free-css-templates/page30/subwoofer.php


prosím o pomoc takovy vzhled se mi strasne libi a chtel bych aby to jelo i v IE děkuji moc předem za rady.
Zechy
Profil
Celá hlavička je na dva kusy - logo a menu. Nechci ted říct blábol, ale explorer si to asi podle sebe oddělil.
Hitman
Profil
Ano, bude to tím rozdělením. Nicméně já to vidím v pořádku, v které verzi IE jsi to testoval?
Golfino
Profil
ja mam myslim ie 7 nevim ted jak to zjistit ale uz delsi dobu ho nepuzivam protozte se mi brutalne zpomalil a pak jsem nahral mozilu.

tak co mi radite dat nejak hlavicku s menu dohromady nebo to je vlastne ok kdyz ty to v ie vidis dobre?
marcus33cz
Profil *
Ja pouzivam IE 5 (samozrejme krome Mozilly) a dokonce i v IE 5 - a to je co rict - je to videt naprosto v poradku. Tak nevim.

Muzes zkusit: browsershots.org a podivat se, jestli to nekde vazne vypada spatne. :-)
Golfino
Profil
Děkuju moc ten browsershots je super

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: