Autor Zpráva
dod2
Profil *
new.labradorka-anne.com - homepage se zobrazuje jinak v FF a exploreru. V FF je to O.K. ale explorer má tyto prohlémy:

v hlavičce pod fotkama je bílý pruh
v podhlavičce je hnědá čárka
levé menu nekončí dole s patičkou.

Co mám kde pravit aby se web ukazoval jako ve FF a chci jej vystředit.

díky moc.
Fred
Profil
1/odstraň ten komentář na začátku stylu, vytváří tam nechtěný diakrtitický hack, dohledáš to někde u Víta Dlouhého
2/centrování ie
body{text-align:center}
#obsah{text-align:left;}
3/u té hlavičky máš nastavené bílé pozadí v css a v html u obrázků border, chceš-li to sjednotit, smaž nastavení barvy pozadí v css u #hlavicka a u obrázků v html v hlavičce border="2"
a v css nastav #hlavicka img{border:2px solid nejakaBarva;}
4/u patičky je v table align="center" to patří do css a nejspíš to dělá bordel
5/co je ten hnědý pruh nevím , zkus to všechno opravit a mrknu se znova
peta
Profil *
dod2 Ja bych jen dodal, ze si to zkontroluj take validatorem. Bud
w3c.org nebo
www.htmlvalidator.com LITE verzi si nainstaluj
ja pouzivam validator rozsireni Firefoxu, treba.

Mas tam treba v table width="444px" px jednotka v html neexistuje, pouze v CSS
Mas tam a href, ktery nema ukonceni /a (v te tabulce na kazdem radku)
Dale mas tag table, ktery nema zadne tr ani td
Div obsah neni ukoncen /div
Styl v head, link musi mit type="text/css"
... celkem to zpusobuje kolem 60 nejakych chyb, ktere ale na vzhled nemusi mit vliv
peta
Profil *
dod2 jinak centrovat lze i pres margin:0 auto; v CSS, ale tohle funguje jen v urcitych pripadech, kdy je znama sirka nadrazeneho bloku a toho, ktery chces centrovat
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.