Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Dobry den. Nepoznate prosim nejaky CSS hack alebo sposob ako donutit Operu aby pouzila iny styl? Ale nieco co naozaj funguje aj v 9,5 aj v 10 lebo vsetko co som zatial nasiel mi neislo :( Som velmi smutny, kedysi ked som robil weby mi to zvyklo fungovat v Opere a FF na prvy sup a potom som to len doladil pre ie, to nebol az taky problem.. teraz na pocudovanie vsetko funguje v IE8, FF aj Chrome a v Opere je to akesi rozhadzane.. Pouzil som dost vela relativneho poziciovania, ocividne to niektore kusy maju dost problem pochopit :(
Chamurappi
Profil
Reaguji na Anonymního:
Pouzil som dost vela relativneho poziciovania
To je chyba. Jak tě to napadlo?

ocividne to niektore kusy maju dost problem pochopit :(
Ukaž.

Nepoznate prosim nejaky CSS hack alebo sposob ako donutit Operu aby pouzila iny styl?
Nepovíme :-)
Anonymní
Profil *
:D No napadlo ma to lebo to je take blbe zadanie resp. navrh od grafika, kde treba niektore veci presne na pixel vymerat a som usudil ze to asi tak bude lepsie ako cez nejake floaty a paddingy, lebo s nimi je obvykle tiez dost problemov, ale to relativne poziciovanie teiz nie je velmi vyhra :( Tak ako by ste to robili vy? A co s tym hackom?? Povedzte. A ja neukazem :-) Nie zeby som nechcel ale zatial to bezi na lokale z databazay cez htaccess v PHP a keby som povolil prisup z vonka na IP aj tak by sa to rozsypalo takze mozno v priebehu dna..

Moderátor Chamurappi: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Anonymního:
som usudil ze to asi tak bude lepsie ako cez nejake floaty a paddingy
Dovedu si představit situace, které jdou s přesností na pixel pohodlně vyřešit absolutním pozicováním. Ale používat relativní pozicování místo floatů…

Tak ako by ste to robili vy?
Jinak. A rozhodně bych nepostupoval tak, že bych nejdříve vše nakódoval a potom teprve testoval, kde mě co vyděsí. Laď a kontroluj průběžně ve všech prohlížečích, pak tě nic nepřekvapí a každý problém odhalíš již v zárodku.

A co s tym hackom?? Povedzte.
S háčkom? Nikde u tebe nevidím žádný háček :-)

A ja neukazem :-)
A já nepovím. Hacky stavěné na nekompatibilitách v CSS nejsou moc spolehlivé, takže bych ti doporučil skriptem otestovat prohlížeč a nastavit třídu pro <html>, kdybych chtěl povědět. Ale nepovím.

zatial to bezi na lokale z databazay cez htaccess v PHP
Výmluvy. Problém se styly jde přeci ukázat i na statické kopii stránky, nepotřebuju vidět databázi přes htaccess atd.
Joker
Profil
Anonymní:
zatial to bezi na lokale z databazay cez htaccess v PHP a keby som povolil prisup z vonka na IP aj tak by sa to rozsypalo takze mozno v priebehu dna..
Nepotřebujeme databázi, htaccess nebo přístup k nějakému počítači. Stačí výsledný HTML kód.
Tzn.:
Vzít nějakou stránku, na které je to dobře vidět. Vzít její zdroják a uložit do souboru. Připojit nutné obrázky a CSS a prásknout někam na testovací web, sem dát odkaz.
Hotovo, netřeba žádných databází nebo přístupů k počítačům.
Anonymní
Profil *
Odkaz: http://www.regetovka.sk/new/ ;) tak ked sa niekomu chce mrknite sa na to prosim,
ja sa este ked bude cas pozriem na to co pisal Chamurappi, ze otestovat prehliadac skriptom (aj ked neviem ci myslel javascriptom alebo php) a dam tam pre operu iny styl, v podstate treba len par elementov posunut par px vysie a bude to ok..

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: